Wat ik eet op een dag #7

wat ik eet op een dag 7

Het is alweer tijd voor een nieuwe ‘Wat ik eet op een dag’. Nummer 7 alweer! Deze keer lunchte ik bij mijn favoriete stekkie in Den Helder en maakte ik een heerlijke smoothie als ontbijt!

Wat ik eet op een dag 7 smoothie

Ontbijt

Voor het ontbijt nam ik deze heerlijke smoothie. En dat mooie rietje maakt het helemaal af. Dit zit erin:
– 2 bevroren bananen
– handjevol bevoren zomerfruit
– 200 ml rijstdrink
– 40 gram havermout

Wat ik eet op een dag 7 lunch

Lunch

Ik had een date met Evelien van OhmyLush en weg gingen gezellig lunchen bij mijn favoriete tentje in Den Helder: Robuust. Daar at ik deze heerlijke flatbread met vegan kaas, mayonaise, tortilla chips, avocado, sla en weet ik wat nog meer. Het is een broodje dat niet op de kaart staat, maar ik bestel ‘m stiekem altijd als ik bij Robuust ben.

wat ik eet op een dag 7 tussendoor

 

Tussendoor

Als afsluiter namen Evelien en ik een heerlijk vegan lemon/chocolate chip taartje. Ze hebben bij Robuust altijd een vegan taart en mijn lievelings is de sticky karamel, maar deze is ook heerlijk hoor!

wat ik eet op een dag 7 avondeten

Diner

Voor het avondeten maakte deze heerlijke stamppot boerenkool met zoete aardappel, speckjes en Violife feta. Deze heerlijke combinatie eten we hier regelmatig. Je ziet ook een rookworst liggen, dat is die van De Vegetarische Slager. Die was over datum en moest nu echt wel op. Geen straf hoor!! Als drankje dronk ik er een smaakvol glaasje Ginger Beer bij. Delish.

’s Avond keken we Help mijn man is klusser! en at ik twee kersenbonbons (guilty pleasure).

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 10 februari 2020 / 11:56

  Oh die lunch ziet er fantastisch uit!

 2. 10 februari 2020 / 11:28

  Je lunch!! ? Maken ze dat dan speciaal voor jou of is het iets dat vroeger op de kaart stond, maar nu niet meer? Ik wil het, in ieder geval!

  • 10 februari 2020 / 11:38

   Haha, wat er op ligt zat vroeger in een wrap. En die stond op de kaart. Maar deze combinatie is helemaal de hemel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..