Vegan | Wat ik eet op een dag #25

Vegan | Wat ik eet op een dag #25

Er mag dan wel een keiharde Indian Summer gaande zijn, ik heb de herfstkriebels. Ik ben ook echt een herfst type. De herfst is voor mij echt het fijnste seizoen. Dus ik at lekker een stamppot voor deze wat ik eet op een dag. De foto is niet zo smakelijk want ik stond natuurlijk weer te popelen om aan te vallen. Kijk maar mee.

wat ik eet op een dag vegan 5 ontbijt

Ontbijt

Wanneer het weer wat kouder wordt, vind ik ontbijten wel weer heel lekker. Daarom smeerde ik voor mezelf lekker 3 crackers met pindakaas. En ik moet altijd eerlijk zijn. Er zitten 5 in een pakje, dus na deze drie smeerde ik er stiekem nog twee. Hahaha! Ik vind het gewoon ook zo lekker.

wat ik eet op een dag vegan 25 lunch

Lunch

Voor de lunch at ik een Thaise pompoensoep van de AH uit zak. Geen aanrader. Ik vond deze echt niet lekker. Natuurlijk heb ik het wel opgegeten, maar deze koop ik nooit meer. Ik heb nu de pindasoep in de kast staan, dus ik ben super benieuwd of ik die wel lekker vind. Daarnaast at ik een heerlijk broodje me Oatly cream, komkommer, alfalfa, rucola en een vegan snitzel van Vivera. Dit blijft toch echt mijn favoriete broodje hoor!

wat ik eet op een dag 25 vegan diner

Avondeten

Voor het avondeten maakt ik een stamppot. Het ziet er niet zo aantrekkelijk uit, maar i love it! Lekker met vegan spekjes en een vegan rookworstje van de appie. Het had iets langer gekookt mogen worden, maar ik had zo’n trek.. Ik dacht, ik kauw wel wat meer hoor. Ik maak altijd een enorme pan (2kg in totaal) dus ik kan er lekker nog twee keer van eten. Ideaal!

Snack

Na het eten plofte ik lekker op de bank om Gilmore Girls te kijken. Reinier vindt het vreselijk en ik had lekker een avondje voor mezelf. En ik weet dit van mezelf, als ik ’s avonds televisie ga kijken, heb ik altijd zin om te vreten. Dus ik at een halve bak Ben & Jerry peanutbutter cookie. Ja, het gaat echt super goed met gezonder eten. Hahaha! Die Ben en Jerry, die heeft de foto natuurlijk niet gehaald ๐Ÿ˜‰

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 15 september 2020 / 10:02

    Wat een heerlijkheid! Altijd leuk om weer een what I eat in a day te zien ?
    Ik vind de stamppot er wel lekker uitzien, juist met de “jus”(?). Het lijkt mij een heerlijk verwarmend gerecht ?

    • 20 september 2020 / 14:13

      Aah, thanks! Ik vind het een beetje een rommeltje maar het hoeft natuurlijk ook niet altijd picture perfect ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..