Wat ik eet op een dag #11

Wat ik eet op een dag 11

Vandaag was ik de hele dag alleen thuis. Dat betekent altijd chillen tot de max! Ik heb natuurlijk wel wat gedaan, maar was voornamelijk aan het gamen. Lekker makkelijk doen met eten ook. En ’s avonds bestelden we gewoon sushi. Echt een weekend! Welkom bij Wat ik eet op een dag numero 11!

Wat ik eet op een dag 11

Ontbijt: Bosbessen-soja-yoghurt met muesli

Toen ik wakker werd, was Reinier al weg. Hij ging met z’n tante naar familie. Dus ik had lekker het rijk allen. Zodra ik beneden kwam, zette ik de snert op en maakte ik een ontbijtje. Het was zondag, dus lekker easy peasy: Blauwe bessen yoghurt van Alpro soya (zo’n beker) met 50 gram MyMuesli. Makkelijk, voedzaam en lekker!

wat ik eet op een dag 11 - vegan snert

Lunch Vegan Snert

Snert maken kost altijd best wat tijd. Om het niet aan te laten branden, moet je altijd bij de pan blijven om te roeren want aangebrande snert, dat moeten we niet hebben. Gelukkig speel ik de laatste tijd weer veel Pokemon Go (Friend code: 3627 0581 8575. Ja, ik heet echt Soymilk911) dus tijdens het roeren kon ik lekker aan de Pokestop voor m’n deur slingeren. Ik ben dol op snert en een pan is genoeg voor 4 personen. Het recept vind je hier: Vegan snert recept. Ik deed 3 porties in de vriezer, dan heb ik later ook nog wat! Je ziet hier trouwens niet een foto die ik op deze zondag maakte hoor. Dit is een wat oudere. De foto ik die voor dit artikel maakte was zo flets, dat wilde ik je niet aan doen.

wat ik eet op een dag 11 tussendoortje 1

Tussendoortje 1: Worteltjes met hummus

Naast dat ik Pokemon Go speel, speel ik sinds vorige week ook Pokemon Shield op de Switch. Dat heb ik dus lekker lang gedaan. Daarbij at ik de helft van dit bakje hummus en de helft van het zakje worteltjes. Gezond he? Ja, ik probeer het gezonde voedingspatroon weer op te pakken want het ging al langere tijd niet zo gezond. Echt, #thestruggleisreal Maar vanaf vandaag (dit was gisteren, zondag) ga ik weer m’n best doen.

Wat ik eet op een dag 11 tussendoortje 2

Tussendoortje 2: Snelle Jelle kruidkoek met minder suiker

Hahaha wat erg! Deze dag draaide echt om Pokemon. Ik kijk namelijk heel graag hoe andere mensen pakjes pokemonkaarten openmaken. Hahaha! Oh dit vind je vast heel suf, maar ik beleef er veel plezier aan. Ik verzamel ze zelf ook. Dus moet je nog ergens een map hebben liggen die ligt te verstoffen, stuur maar op! Reinier en ik gingen wel samen dineren en het duurde een beetje lang voordat hij thuis kwam, dus ik at nog een Snelle Jelle tussendoor.

Wat ik eet op een dag 11 diner

Diner: Sushi bestellen!!

Reinier was best laat thuis en ik had geen zin om naast de snert die ik deze ochtend maakte, nog een keer te gaan koken. Reinier had net anderhalf uur gereisd, dus hij had ook geen zin. Wat doe je dan? Dan bestel je. En wat doe je als je nergens vegan eten kan bestellen in Den Helder (behalve pizza)? Dan bestel je sushi met edamame boontjes! Ik at sushi met avocado, komkommer, mango en tofu. Delish!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:

1 Reactie

  1. 10 maart 2020 / 12:57

    Oeeeh, je sushi! Ik wil ook! ? En die yoghurtbekers van Alpro zijn inderdaad geweldig. Ik wou alleen dat ze ze ook in glas verkochten. Vind het zo zonde om al dat plastic weg te moeten gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..