Recept | Twee kleuren smoothie voor de paasbrunch

Recept | Twee kleuren smoothie voor de paasbrunch

Persoonlijk vind ik een smoothie altijd heel fijn en feestelijk bij een iets uitgebreidere lunch/brunch. Deze smoothie voor de paasbrunch kun je natuurlijk zo feestelijk maken als je zelf wilt. Ik koos voor twee kleuren zodat het net nog even wat mooier is. En laten we eerlijk zijn, als iets er mooi uit ziet, smaakt het extra lekker!

Dit heb je nodig voor de Twee kleuren smoothie voor 2 personen:

– 250 gram frambozen en blauwe bessen (diepvries)
– 250 gram smoothiemix met perzik, sinaasappel en banaan (diepvries)
– 500 ml versgeperst sinaasappelsap

Apparatuur: Blender

Dit moet je doen voor je kleurrijke smoothie:

Voordat het echte werk kan beginnen, moet je het diepvriesfruit eerst 10 minuutjes laten ontdooien. Doe de frambozen en blauwe bessen mix in de blender en voeg 250 ml versgeperst sinaasappelsap toe. Zet de blender aan totdat het een glad mengsel is. Zet het daarna meteen in de diepvries want je wilt een nog iets stevige substantie houden.

Voor de tweede laag doe je de smoothiemix in de blender en voeg je de overige 250 ml versgeperst sinaasappelsap toe. Blend totdat het een glad mengsel is. Schenk het daarna in een mooi glas, giet het mengsel van de frambozen, blauwe bessen en sinaasappelsap er bovenop en serveer. Wil je het extra speels maken? Wissel dan de verschillende lagen per glas af. Dus eerst een glas geel beneden, rood boven, vervolgens een glas rood beneden, geel boven.

Dit is natuurlijk een super easy paasrecept maar het maakt je paastafel net iets vrolijker! Voorkeur voor een ander soort fruit? In de diepvries vind je verschillende smoothiemixen die je kunt inzetten.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..