Over Het Groene Broertje

Yo, leuk kind! Tof dat je komt kijken wie ik eigenlijk ben. Sytse is de naam. Inmiddels ben ik bijna 30 (04-02-1987). Ik ben een echte Fries en mijn hart zal daar altijd blijven. Ook al woon ik nu even in Den Helder met m’n liefje.

Katten zijn retecool. Ik heb er twee. Kinderen vind ik niks. Daarvan heb ik dus nul. Huilen doe ik om de haverklap. Volslagen idioot. Een duif aanrijden is janken in de auto (true story). Verplicht daarna eendjes voeren om het verlies te compenseren.

De wereld is prachtig en dat moeten we zo zien te houden. Er gebeurt een hoop op gebied van vervuiling, agressie, dierenleed en andere rarigheden. Ik probeer een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk neer te zetten op mijn stukje wereld. Zoveel mogelijk groen doen en niet meewerken aan een industrie die tegen al mijn principes ingaat. Dat is waar ik voor sta.

8 Reacties

 1. 24 april 2017 / 06:56

  Ik had voor Earth Day op mijn blog 5 andere groene bloggers in de bloemetjes gezet en kreeg als reactie dat ik hier eens moest komen lezen.
  En dat was terecht, zo blijkt!
  Nu heb ik weer een blogger bij om te komen lezen.

  Ziet er allemaal heel leuk uit. Straks of morgen kom ik nog eens even terug lezen…

 2. 22 januari 2017 / 09:51

  Wat doe je als job als ik vragen mag? ? want je heb precies zooo veel tijd voor je blog ?

  • Het Groene Broertje
   24 januari 2017 / 17:37

   Ik ben 4 dagen per week Senior Webcare Employee bij een groot multimedia bedrijf. De artikelen voor mijn blog schrijf ik tussendoor, op m’n vrije dag en in het weekend 😉

 3. Marieke
  30 november 2016 / 12:16

  Wat mooi hoe je dingen beschrijft. Heel herkenbaar. Het resultaat is fijn voor de aarde, de dieren en dus ook voor ons. Thnx! Vegan groet, Marieke

 4. 30 oktober 2016 / 04:34

  Professionele en mooie blog 🙂 ik ga deze zeker vaker bekijken!!

 5. Karin Postma
  1 oktober 2016 / 21:18

  Heeeel vet!! (plantaardig vet natuurlijk..;)) Geweldig dat je dit doet. Dank! (..heel vet reactie zie jouw reactie op onze camper…)

  • Het Groene Broertje
   3 oktober 2016 / 20:42

   Hahaha, goed gespiegeld 😉 Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *