Disclaimer

veganisme

Ik verspreid graag liefde en positieve berichten. Maar soms moet ik toch even duidelijk zijn hoe het zakelijk allemaal in elkaar steekt. Daarom deze disclaimer.

De teksten en foto’s op Het Groene Broertje komen van mijn eigen hand. Dit betekent dat de teksten en foto’s door mij zijn gemaakt. Hierop rust copyright. Uitzonderlijk komt het wel eens voor dat ik een foto van Pixabay pluk omdat het me soms maar niet lukt een foto te maken waar ik 100% tevreden mee ben. Als dat zo is, vermeld ik dat onder het artikel.

Recepten

De recepten die ik deel bedenk ik ook zelf. Weliswaar komt het wel eens voor dat ik van een bestaand recept een vegan versie maak. Dat recept heeft dan voor inspiratie gezorgd. Desondanks wordt het door de aanpassingen wel mijn eigen recept.

Ik wil absoluut niet andermans creativiteit in de weg staan of wel varen op het succes van een ander. Tref je een recept van mij dat je ergens anders eerder zag (great minds think a like)? Laat het me dan vooral weten. Dan pas ik de post aan met een link naar degene die hetzelfde recept eerder heeft bedacht.

Samenwerkingen (voor bedrijven)

Ik werk graag samen met bedrijven die dezelfde normen en waarden hebben als ik. Bedrijven waar ik mee samenwerk zijn onlosmakend verbonden met (een van) deze onderwerpen:

– Dierenwelzijn
– Veganisme
– Climate change
– Duurzaamheid
– Zero Waste
– Het tegengaan van Single use plastic

Wanneer je met mij een samenwerking aangaat, betaal je voor een origineel geschreven artikel met foto’s van mijn hand. Het artikel wordt gepubliceerd op mijn website.  De link naar het artikel deel ik op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn. Do-follow links gebruik ik niet in gesponsorde artikelen. Iets met regeltjes van Google en zo 😉

Zoals ik zei rust op alle content op mijn blog auteursrecht. Als je een foto of tekst (quote’s daargelaten) wilt delen, vind ik het fijn als je eerst komt vragen of dat oké is. Links naar artikelen mag je natuurlijk altijd publiceren (graag zelfs!).

Verder valt het allemaal wel wat mee hoor. Ik sta overal voor open en in overleg is een heleboel mogelijk.

Samenwerkingen (voor lezers)

Ik ga regelmatig samenwerkingen aan. Ik moet tenslotte ook mijn hypotheek betalen. Ondanks dat ik voor een artikel betaald krijg, ben ik altijd eerlijk. Vind ik een product/dienst fantastisch? Dan vertel ik je dat! Ben ik niet zo tevreden? Dan vertel ik je dat natuurlijk ook. Je kan van mij verwachten dat ik je geen leugens voorschotel. Ik wil dat je mij vertrouwt en dat je zeker weet dat ik de waarheid spreek in mijn artikelen. Krijg ik betaald voor een artikel? Ik maak daar nooit een geheim van. Jokkebrokken heeft tenslotte niemand wat aan.

Zie je onderstaande afbeelding onderaan een artikel? Dan weet je dat ik de producten heb gekregen en dat ik voor het artikel betaald kreeg.

dit-artikel-is-tot-stand-gekomen-i-s-m-een-merk-of-bedrijf

Ook maak ik gebruik van het partnerprogramma van Bol.com Achter boekrecensies plaat is affiliatielinks. Watte? Affiliatie-links. Omdat je via mijn blog bij bol.com terecht komt, belonen ze mij daarvoor. Als jij via een link op mijn blog een product bestelt, krijg ik daar een percentage van en het kost jou niets extra!

Als ik iets zelf heb betaald, dan vermeld ik dat ook. Zodat je weet dat het artikel me geen cent oplevert. Want ook daar moet ik eerlijk over zijn.

Vragen? sytse@hetgroenebroertje.nl Of vul het contactformulier in op de website.

Je kunt mij gezien hebben bij..