Disclaimer

Ik ben het allerliefst leuk en gezellig maar soms moet ik gewoon zakelijk en keihard zijn. Vandaar deze uitgebreide disclaimer.

De teksten en foto’s op Het Groene Broertje komen van mijn eigen hand. Dit betekent dat de teksten en de foto’s door mij zijn gemaakt. Hierop rust copyright. Uitzonderlijk komt het wel eens voor dat ik een foto van pixabay pluk omdat het me soms maar niet lukt de perfecte foto te schieten. Als dat zo is, zal ik dat vermelden onderaan het artikel. De foto’s van Meet The Vegan zijn gemaakt door de geïnterviewden en hebben toestemming gegeven om deze foto’s op deze website en mijn social media kanalen te delen.

Recepten

De recepten die ik deel bedenk ik ook zelf. Weliswaar komt het wel eens voor dat ik van een bestaand recept een vegan versie maak. Dat recept heeft dan voor inspiratie gezorgd. Desondanks wordt het door de aanpassingen wel mijn eigen recept.

Ik wil absoluut niet andermans creativiteit in de weg staan. Tref je een recept van mij dat je ergens anders eerder zag (great minds think a like)? Laat het me dan vooral weten. Dan pas ik de post aan met een link naar degene die hetzelfde recept eerder heeft bedacht.

Samenwerkingen <- Voor bedrijven

Ik werk graag samen met bedrijven waar ik iets mee gemeen heb. Dat kan zijn omdat jullie net zo groen zijn als ik, veganistische producten op de markt brengen, geloven in een wereld zonder dierenleed, je best doen voor een beter milieu, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben of vintage producten in het assortiment hebben. Maar wat betekent een samenwerking met Het Groene Broertje nou echt?

Wanneer je met mij een samenwerking aangaat, betaal je voor een origineel geschreven artikel met (indien nodig) foto’s van mijn hand dat op mijn website wordt geplaatst. Het kan zijn dat ik een fotograaf inhuur om foto’s te maken maar dat vertel ik dan uiteraard (ook in de bewuste blog/review). Het artikel wordt uiteraard ook gedeeld via Instagram, Facebook, Twitter en indien van toepassing, LinkedIn. Do-follow links gebruik ik niet in gesponsorde artikelen. Iets met regeltjes van Google en zo 😉

Op alle content rust auteursrecht. Als je een foto of tekst van mij wilt delen, waardeer ik het als je eerst even komt vragen of dat oké is. Links naar artikelen mag je natuurlijk altijd en overal publiceren.

Verder ben ik best leuk hoor. Ik sta open voor een heleboel en in een gezellig overleg valt er vaak wel wat te regelen. Ik ben helemaal niet zo’n badass als ik hierboven wil laten overkomen maar soms moet ik gewoon even heel duidelijk zijn.

Samenwerkingen <- Voor de lezers

Als ik een leuke samenwerking aanga, zal ik altijd eerlijk zijn. Als ik iets opgestuurd krijg waar ik niet zo blij mee ben, vertel ik  het je of ik schrijf er geen artikel over. Maar je kunt van mij verwachten dat ik je geen leugens voorschotel. Hoe makkelijk dat soms ook zou zijn (cash, cash, money in the bank). Ik wil dat je mij vertrouwt en dat je kunt geloven dat wat ik zeg over een product ook echt mijn mening is. Als ik betaald krijgt voor een artikel (dat kan zijn in geld of in natura) dan maak ik daar ook geen geheim van. Jokkebrokken heeft niemand wat aan.

Zie je onderstaande afbeelding bij een review? Dan weet je dat ik de producten heb gekregen en/of ik voor het artikel betaald kreeg.

dit-artikel-is-tot-stand-gekomen-i-s-m-een-merk-of-bedrijf

Als ik iets zelf heb betaald, dan vermeld ik dat ook. Zodat je weet dat het artikel me geen cent oplevert. Want ook daar moet ik eerlijk over zijn.

Vragen? sytse@hetgroenebroertje.nl Of vul het contactformulier in op de website.