Vegan | Wat ik eet op een dag #20

Vegan wat ik eet op een dag 20

Het is weer maandag! Dat betekent een nieuwe Wat ik eet op een dag. Nummer 20 alweer. Het was een beetje een hap-snap dagje. Eten wat ik nog in huis had, niet ontbijten, je kent het wel.

Wat ik eet op een dag 20 koffie

Ontbijt

Geen. Haha! Lekker kort. Ik had de dag ervoor best veel gegeten dus ik besloot om het ontbijt deze keer maar over te slaan. Ik had ook nog niet echt trek. Ik probeer steeds meer naar mijn lichaam te luisteren en koos voor een lekkere home made ijskoffie in m’n Sterdollars beker. Dit dronk ik tijdens mijn Miracle Morning routine bij het lezen van “Gelukkig met minder” van Francine Jay.

Wat ik eet op een dag 20 lunch

Lunch

Tegen lunchtijd, zo rond twaalf uur, kreeg ik toch wel trek. Ik warmde de linzensoep op die ik de avond ervoor uit de vriezer had gehaald. Daarnaast bakte ik een meergranen triangel af en die belegde ik lekker met hummus, komkommer, rucola, alfalfa en een groenteburger. Ik besloot nu weer eens een echte groenteburger te kopen in plaats van die schnitzels. Ik vind die schnitzels echt super lekker, daar niet van, maar dat krokante laagje zet toch aan. Het scheelt gewoon 65 kcal (dat is meer dan (1/4) in verhouding met elkaar! Deze lunch was wel wat teveel voor mij. De soep kreeg ik niet helemaal op. Ik was even vergeten dat een soep zoals een van linzen ontzettend vult.. Oeps!

Wat ik eet op een dag 15 bami

Diner

Als avondeten genoot ik weer van mijn heerlijke bami! Het was echt een super lui dagje, want ook de bami kwam uit de vriezer. Ik was alleen vergeten een foto te maken dus deze foto recyclede ik. Zo chill om gewoon altijd eten op voorraad te hebben in de vriezer! Nu moet ik wel bekennen, onze koelkast (met vriezer) begint het te begeven. Ik heb ‘m nu al 11 jaar en op een gegeven moment zijn die dingen echt op hè. We zijn nu aan het kijken naar een energiezuinige Amerikaan. Dan kunnen we lekker veel inkopen en de meeste Amerikanen hebben een apart stuk voor groente en fruit zodat het langer vers blijft. Daar zijn we ons dus nog in aan het verdiepen..

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..