Wat ik eet op een dag #8

Wat ik eet op een dag 9

Afgelopen weekend waren Reinier en ik een weekendje naar een natuurhuisje in de achterhoek. Het ideale moment om een nieuwe ‘Wat ik eet op een dag’ te maken. Ik lunchte buiten de deur maar ook mijn diner maakte ik niet zelf. Benieuwd wat en waar ik at? Here we go!

 

wat ik eet op een dag 8 ontbijt 1

Ontbijt

We zaten in Vorden. Een klein dorpje in de achterhoek. Veel vegan producten had de supermarkt hier niet. Maar i’ll manage. Ik had sojayoghurt met de meest saaie muesli ooit. Het was ook maar een klein beetje want meer paste niet in het schaaltje. Haha! Maar ik zwaai wel leuk in de lepel naar je πŸ˜‰

Wat ik eet op een dag 8 ontbijt 2

Omdat het ongeveer de helft was van wat ik thuis ontbijt, had ik na een uur alweer enorme trek. Gelukkig had ik een Plenny Reep meegenomen (ik had lage vegan verwachtingen van de achterhoek), dus die bikte ik tussendoor nog even op. Gezellig bij de houtkachel in dit knusse huisje.

Wat ik eet op een dag 8 lunch

Lunch

Omdat ik nu ‘maar’ 45 minuten rijden van Almelo af zat, besloot ik om bij Jeannette van Wat Maakt Je Mooi langs te gaan. Eindelijk tijd om haar prachtige winkel (ook een webshop!) te bekijken. Ik heb voor haar wat Instagram content geschoten terwijl zij klanten aan het helpen was. Rond half 2 vonden we het wel eens tijd voor lunch. Omdat ze alleen in de winkel stond, had ze geen tijd om wat te regelen. Daarom liep ik naar Bakker Bart en haalde ik voor ons beide een ‘Bartje Vegan’. Een heerlijke combinatie van speltbrood, hummus, walnoten, zoetzure paprika en rucola. Leek me heel saai, maar was delish. Ik dronk er wat cola light bij, Jeannette dronk een koffie met havermelk.

wat ik eet op een dag 8 diner

Diner

Omdat Reinier en ik 15 februari 6 jaar samen waren, besloten we om samen lekker uit te pakken. Cadeautjes doen we niet zo aan omdat we beide vinden dat we al genoeg spullen hebben. Daarom gingen we samen uit eten bij Studio Konijnenvoer in Arnhem. Als voorgerecht aten we Calamari Fritti (inktvisringen van eryngii) en Mini Antipasti Misto (brood met dips, uitjes, olijven en artisjokharten).

wat ik eet op een dag 8 diner 2

Als hoofdgerecht genoot ik van Canneloni Per Imane. Dit is pasta uit de oven met krokant gebakken tempeh en ricotta. Afgetopt met mozzarella van cashewnoten, basilicum en geraspte macadamia. Inclusief een lauwe salade van haricot verts, knoflook, citroen, pistache en radijs. Reinier bestelde Pasta Broccoletti e Salsicce. Ook erg lekker!

wat ik eet op een dag 8 toetje

Om het heerlijke eten voorzichtig te laten zakken bestelde ik als toetje de Moccha Semifreddo. Dit is half bevroren ijs-cake met tonka vanille schuim en gezouten amandel crumble. Reinier bestelde een vegan panna cotta. Echt, het is dat Studio Konijnenvoer normaal voor mij tweeënhalf uur rijden is, anders wilde ik hier iedere maand eten. Wat een fantastisch concept, wat een lieve mensen en het eten is echt de hemel. Ik overdrijf graag, maar deze keer is er niets overdreven. Als je de kans hebt, GA!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Mieketiek
  17 februari 2020 / 20:57

  Konijnenvoer is de bom! Ik ben blij dat ik in Arnhem woon hihi. Volgende keer als je in Arnhem e.o. bent nog ff langs bij Bonnie voor een heerlijk ontbijtje of lunch. πŸ™‚ Dank voor je verslagje!

  • 29 februari 2020 / 16:53

   Jaa, Studio Konijnenvoer is de bom hoor! Mijn god! Ja, we wilden nog naar Bonnie maar het was iets te er om ’s ochtends heen te gaan voor het ontbijt.. Dus wie weet een volgende keer. Bedankt voor de tip!!

 2. 17 februari 2020 / 09:39

  Studio Konijnenvoer klinkt zΓ³ goed! En wat wordt alles mooi geserveerd, wauw. Gefeliciteerd met jullie jubileum! En hoe leuk dat je bij Wat Maakt Je Mooi bent langsgegaan. Het is dat ik nog zo veel spullen heb, of ik had al lang een bestelling geplaatst! Alles ziet er zo mooi uit. Heel erg benieuwd naar de content die je voor haar gemaakt hebt!

  • 29 februari 2020 / 16:55

   Dankjewel!! Het eten was inderdaad echt fantastisch hoor!! Wat Maakt Je Mooi was ook heel leuk! Lekker veel ingeslagen. dus ik kan ook weer lekker een tijdje vooruit πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..