Review | Lush Yoga Bomb bodyspray

Lush Yoga Body bodyspray review

I love Lush bodysprays! Ik gebruik ze iedere dag en daarom varieer ik ook graag met de geuren. Op dit moment is de opwekkende en rustgevende Yoga Bomb bodyspray een die ik vaak gebruik. Benieuwd naar de geur? Lees gauw verder!

Een opwekkend effect met de Lush Yoga Bomb bodyspray

Deze geur zorgt voor een opwekkend en rustgevend effect. Normaal ben ik daar altijd een beetje sceptisch over, maar ik geloof wel dat deze bodyspray echt dat effect heeft op mij. De geur is houtig maar ook kruidig. Alsof je in een heerlijk woud loopt omringt door bloemenvelden. Lush geeft aan dat de Yoga Bomb bodyspray geschikt is voor mensen die ook genieten van de Karma lijn. Aangezien ik dat parfum letterlijk iedere dag draag, zit Yoga bomb mij als gegoten. Dankzij de olibanum vind ik de geur zelfs meditatief en frequentieverhogend.

De ingrediënten van deze bodyspray

Vaak hebben dit soort sprays een heel scala aan ingrediënten. Bij deze is het maar een kort lijstje. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk op de DRF-alcohol, het parfum, eugenol en benzyl benzoaat na. Dit zijn veilige synthetische stoffen. Hier volgen alle ingrediënten: DRF-alcohol, water, parfum, glycerine, Cassie Absolue, Olibanumolie, kamferhoutolie, sandalwood olie, benzyl salicylaat farnesol, limonene, linalool, eugenol en als laatste benzyl benzoaat. Valt mee toch?

review lush yoga bomb bodyspray

Kosten en verkrijgbaarheid

De Yoga Bomb bodyspray kost € 35,- voor een fles van 200ml. Geloof me, zelfs met iedere dag sprayen, kun je er wel een tijdje mee vooruit. Deze spray is te koop bij de Lush winkels maar ook online!

Benieuwd naar andere product reviews? Neem gerust een kijkje bij de rest: Product Reviews.

 

*Deze bodyspray zat in een perspakket dat ik van Lush heb ontvangen

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..