Wat ik eet op een dag #12

Wat ik eet op een dag 12

Hahaha! Deze foto’s zijn echt poep. Ik heb heerlijk gegeten, maar het ziet niet uit. Maar dat maakt ook niet uit. Want laten zien hoe iets echt is, is helemaal prima. Welkom bij Wat ik eet op een dag nummer 12!

wat ik eet op een dag 12 ontbijt

 

Ontbijt

Deze Wat ik eet op een dag maakte ik op een zaterdag. Ik had de hele dag voor mezelf dus ik had alle tijd om een lekker ontbijtje te maken. Ik koos ervoor op pannenkoeken te maken. Een van de dingen die zo gemakkelijk te veganizen zijn. Just leave out the egg. Je kan er ter vervanging een geprakte banaan doorheen doen, maar dat is niet eens nodig. Ik garneer mijn pannenkoeken altijd met een beetje agavesiroop. Delish! Doe ik er wel een banaan door, dan eet ik ze zonder beleg. Die bananensmaak er doorheen is namelijk al lekker genoeg!

Wat ik eet op een dag 12 lunch

 

Lunch

Na het ontbijt ging ik douchen en ben ik een uurtje buiten geweest. (read: ik ging Pokémon Go spelen) Toen ik thuis kwam, had ik best wel trek. Ik had onderweg drie van deze broodjes opgepikt bij de supermarkt en besloot er twee te eten als lunch. Eentje met hummus, rucola, kiemgroente en een satéschnitzel en de andere met hummus, een plakje kaas en ook zo’n schnitzel. Het was een flinke kluif, maar echt super lekker!!

Wat ik eet op een dag 12 diner

Diner

Kijk dan, dit ziet er niet zo lekker uit hè? Maar wat was het goddelijk. Het is mijn alom bekende bami. Een van mijn eerste recepten en ik maak het nog steeds heel vaak. Ik nam er lekker een handje cassave kroepoek bij. En ik schepte twee keer op ๐Ÿ˜‰

wat ik eet op een dag 12 tussendoortje 1

Tussendoortje 1

Na het avondeten ging ik nog wat werken. En ik heb na het avondeten altijd zin in iets zoets. Ik had deze koeken nog liggen dus tijdens het werken door at ik deze. Ik zeg alleen niet hoeveel. Haha, oké jawel: 3.

Wat ik eet op een dag 12 tussendoortje 2

Tussendoortje 2

toen ik eindelijk klaar was met werken, plofte ik bij Reinier op de bank met een glas cola. We gingen samen film kijken. En ja, een film is geen film als er niet is bij de knabbelen is. Ik kocht ’s middags deze sunbreaks al, dus gelukkig hoefde ik ’s avonds de deur niet meer uit voor wat lekkers. En we keken toch maar geen film. Wij kunnen namelijk nooit kiezen. Dus keken we The Walking Dead. We begonnen weer eens bij aflevering 1, omdat we na een paar seizoenen zijn afgehaakt.  Reinier inmiddels alweer (halverwege seizoen 2), dus ik kijk nu alleen verder.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 16 maart 2020 / 10:48

    Ik weet echt totaal niet meer waar ik gestopt ben met The Walking Dead?! Zonde, want ik wil wel verder kijken, haha. Volgens mij heb ik seizoen zeven ook nog gezien (de eerste aflevering herinner ik me in ieder geval nog levendig, als ik het zo teruglees ?), dus misschien dat ik het best herneem vanaf de tweede aflevering van dat seizoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..