Review | Lush Baby’s Bum – Naakte Reinigingsbalsem

Lush Baby’s Bum Naakte Reinigingsbalsem

Een goede vegan skinroutine vind ik heel belangrijk. Daar schreef ik al eerder dit artikel over. Van Lush ontving ik de naakte reinigingsbalsem Baby’s Bum. Ik heb ‘m uitvoerig getest en vertel je graag wat ik er van vind. Ik kan wel verklappen dat de geur van Baby’s Bum, goddelijk is. Al helemaal voor een veganist.

De geur van Baby’s Bum en hoe te gebruiken

Laat me meteen maar met de deur in huis vallen. De geur van deze naakte reinigingsbalsem is echt goddelijk! Hij ruikt namelijk naar witte chocolade. Voordat ik naar bed ga m’n gezicht nog even reinigen met de geur van witte chocolade? YEAH! De Baby’s Bum naakte reinigingsbalsem gebruik je door de billetjes over je gezicht te wrijven. Hiermee masseer je je huid en door de warmte van je huid smelt de solide balsem en reinigt je gezicht grondig. Als m’n gezicht helemaal bedenkt is met balsem, masseer ik m’n gezicht nog even een beetje met m’n vingertoppen. Vervolgens houd ik een washandje onder de warme kraan en wrijf het natte washandje over m’n gezicht. Ter nazorg spuit ik een beetje toner (Eau Roma Water van Lush) op m’n gezicht. Als dat is opgedroogd, smeer ik m’n gezicht in met een hydraterende nachtcrème.

Deze reinigingsbalsem is een naakte balsem. Hij komt dus zonder potje, bakje of tube. Minder plastic is zoveel fijner!

De ingrediënten van deze naakte reinigingsbalsem

Deze reinigingsbalsem heeft in verhouding weinig ingrediënten. Alle producten die je op mijn blog vindt zijn vegan, dat geld dus ook voor deze heerlijke Baby’s Bum van Lush. De ingrediënten:

– Cacaoboter (fairtrade en biologisch)
– Sheaboter (fairtrade)
– Avocadoboter
– Extra virgin kokosolie
– Afrikaanse Goudsbloemolie
– Tangerine-olie
– Sandalwood olie
– Limonene
– Parfum

Zoals je ziet zijn het, op de parfum na, allemaal natuurlijke ingrediënten. Alleen de parfum is synthetisch.

Lush Baby’s Bum Naakte Reinigingsbalsem 2

DE KOSTEN EN VERKRIJGBAARHEID

De Lush Baby’s Bum weegt 40 gram en kost €11,- Het is een limited edition en behoort tot de moederdag collectie. Deze is dus ook voor maar beperkte tijd en oplage verkrijgbaar. Benieuwd naar andere product reviews? Neem gerust een kijkje bij de rest: Product Reviews.

 

 

 

 

Volg:

1 Reactie

  1. 13 maart 2020 / 13:29

    Ik heb de naakte reinigers van Lush nog niet gebruikt, maar wil ze zeker een kans geven! Voorlopig ben ik verknocht aan Ultraplant, maar aan de ingrediënten te zien is deze net zo goed in het verwijderen van make-up.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..