Vegan | Wat ik eet op een dag #28

Vegan | Wat ik eet op een dag #28

Er zijn de laatste tijd zoveel toffe vleesopvolgers in de supermarkt gekomen. Een waar ik al heel lang op zat te wachten was de vegan kibbeling. En die at ik in dit eetdagboek! Kijk je mee?

Vegan wat ik eet op een dag ontbijt 28
Ontbijt

Ik ben weer begonnen met ontbijten. Ik merk dat als ik niet ontbijt, ik toch gemakkelijker naar snoep en koek enzo grijp. Als ontbijt maakte ik een heerlijke bowl met banaan, bloemkool, dadels, pindakaas, chocolade en sojamelk. Het recept vind je binnenkort online! En vertrouw me, de bloemkool proef je echt niet!

Vegan kibbeling met friet

Lunch

Ja, de kibbeling hè, ik heb dat zo onwijs gemist. Dus ik eet het nu iets te vaak. Maar dat is altijd met nieuwe dingen zo. Als ik het gewend ben, dan ga ik het vanzelf weer minder eten. Maar ik weet niet zeker of ik dat met de kibbeling ga redden.. hahaha!

Vegan pasta carbonara

Diner

Als avondeten at ik deze heerlijke vegan pasta carbonara. Dit is een van de recepten waar ik super trots op ben. Het is zo gemakkelijk en lekker. Het laat exact zien dat echt alles te veganizen is. En dit is echt een gemakkelijk recept dus iedereen kan het maken.

Het was niet der meest gezonde dag vandaag. Maar wel een ontzettend lekkere. Tussendoortje at ik nog een appel en worteltjes met hummus.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..