Wat ik eet op een dag #4

Wat ik eet op een dag 4 vegan

Ik heb de muesli met soja yoghurt weer helemaal herontdekt hoor! Waar voorheen ontbijten echt een uitdaging was, gaat het er nu als zoete koek in. Heerlijk! Ik heb weer een nieuwe wat ik eet op een dag voor je! Kom je mee-ete.. lezen?

Wat ik eet op een dag 4 ontbijt

Ontbijt

Voor het ontbijt deed ik 500 gram Alpro variatie op Yoghurt Blauwe Bes ineen weckpot en strooide daar 50 gram Sytse-Muesli overheen. Die muesli kreeg ik als kerstcadeautje van My Muesli. Super lief en super lekker! Ik eet echt zo’n hele pot Alpro als ontbijt omdat ik anders al snel weer trek heb en naar de verkeerde dingen grijp. Maar qua calorieën kan dat voor mij als ontbijt echt prima!

wat ik eet op een dag 4 tussendoortje 1

Tussendoor

Ik werkte de hele dag thuis (ik heb blogs geschreven, meer geminimaliseerd en lekker om gerommeld). Tijdens deze dag genoot ik van deze heerlijke BEAR yoyo fruitsnack in de smaak appel. Tijdens het opknabbelen dronk ik een heerlijke kop koffie tijdens m’n pauze. Uiteraard een ijskoude haverlatte.

Wat ik eet op een dag 4 luch

Lunch

Als lunch had ik vandaag 4 heerlijke bruine boterhammen. Twee met Whole Earth pindakaas en twee als tosti met Violife Cheddar plakjes. Gewoon gebakken in de koekenpan (wij hebben geen tosti-ijzer meer want het keukenblad werd te vol). Heerlijk! Soms kan simpel eten echt zo ontzettend lekker zijn.

Wat ik eet op een dag 4 tussendoortje 2

Tussendoor

Als tweede tussendoortje maakte ik een heerlijke fruitsmoothie met havermelk en bevroren passievrucht. Echt, de hemel! Gewoon 250 ml havermelk en een doosje bevroren passievrucht stukjes van Oom Albert. Dat gooi ik in de blender en wacht tot het de juiste structuur heeft en dan is het klaar. Easy does it!

Wat ik eet op een dag 4 - chili

Diner

Als avondeten maakten we een heerlijke chili. Het originele recept is van AH.nl maar Reinier maakt er een vegan versie van met lekker veel groente. Deze chili bevat namelijk naast al het gebruikelijke zoals peper, ui en een heleboel kidneybonen, ook nog eens lekker veel gekookte sperziebonen. Wij eten het lekker met chili tortilla chips. Daarnaast dronk ik bij het avondeten weer een flesje kombucha van het merk Vigo in de smaak Schisandra. Dat is bijna een gewoonte aan het worden. Me happy!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:

4 Reacties

 1. 13 januari 2020 / 19:17

  Heerlijke rubriek dit, altijd leuk om inspiratie op te doen. Die smoothie klinkt heerlijk!

 2. 13 januari 2020 / 14:41

  Ik vind deze rubriek zo, zo, zo leuk en inspirerend! Ik ontbijt ook met die Alpro, maar echt wel een veel kleinere portie. Ik denk juist geen halve pot? Ik sport niet, dus qua calorieën denk ik wel dat het prima is zo. Ik snack met fruit of bv. snoeptomaatjes en heb dus nooit honger tussendoor, wel zo fijn. ?

  • 13 januari 2020 / 19:24

   Yay! Deze artikelen worden ook superveel gelezen. Vind het zelf ook echt leuk om te doen!

   Ik eet altijd een hele pot zodat de drang naar snaaien er niet is. Met zo’n pot en 50 gram muesli red ik het wel tot de lunch hoor ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..