Wat ik eet op een dag #5

Wat ik eet op een dag 5

Time flies when you eat delicious food! De vijfde editie van Wat ik eet op een dag staat weer voor je klaar! Ik ben ineens helemaal dol op kastanje champignons. Die at ik dus ook lekker weer als lunch! Zit je er klaar voor? Komtie!

Wat ik eet op een dag 5 ontbijt

Ontbijt

Het was een zaterdag. Dus ik begon de dag lekker rustig met een heerlijk bord Alpro Soja variatie op Yoghurt in de smaak Perzik. Afgetopt met 50 gram Muesli van MyMuesli die ik voor kerst had gekregen. tijdens het lezen van het boek dat je hier ziet, dronk ik m’n haverlatte. Normaal heb ik altijd mokka koffie maar dat was op. Ik was dus verplicht om gewone koffie te gebruiken als ik koffie wilde.. En dat wilde ik! Prima te doen hoor, maar mis dan wel echt die lekkere zoete smaak.

Wat ik eet op een dag 5 lunch

Lunch

Wat is het donker deze dagen hè? Ik kon om 13.30 uur niet eens meer een normale foto maken zonder dat ik m’n bord bij het raam hield.. Hier zie je één van de nieuwe borden die ik vorige week kocht. Binnenkort komt er een iets professionelere foto met dit bord hoor πŸ˜‰ Ik at twee wraps met in totaal een halve avocado, rucola, alfalfa en 200 gram kastanje champignons. De champignons heb ik gebakken in een beetje olijfolie en gekruid met pittige kipkruiden. Heerlijk!

 

wat ik eet op een dag 5 snack

Tussendoor

We hadden afgesproken dat Reinier lasagne zou maken maar hij wilde eerst naar de sportschool. Toen hij half 6 goed en wel thuis was, moesten we nog kijken of we alles in huis hadden voordat hij kon beginnen. Dat lukte gelukkig en om 18.00 uur begon hij met koken. Ik had al stervende honger dus nam lekker nog even een handje ongezouten cashewnoten.

wat ik eet op een dag 5 lasagne

Diner

Overdag at ik niet zoveel. Ik vergat zelfs in de ochtend tussendoortje te nemen. Ik ben (zoals je misschien op Instagram hebt gezien) bezig met een e-boek en heb bijna de hele middag achter de computer gezeten. Het is zo spannend en ik wil je graag meer laten zien maar ik houd het nog even geheim. Wel kan ik je vertellen dat ik qua vormgeving eindelijk tevreden ben. Dus dat belooft wat! Ik probeer mijn e-boek rond april begin februari online aan te bieden. Dus nog even geduld alsjeblieft! Na een uurtje was de lasagne klaar en MIJN GOD ik heb zo lang geen lasagne gegeten dat ik was vergeten hoe heerlijk het is! We hebben er heerlijk van genoten en het chille is, we hadden wat bewaard dus aten het de volgende avond weer πŸ˜€

Ik hoop dat je het leuk vond om weer een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:

3 Reacties

  1. 20 januari 2020 / 11:30

    Oeeeh, die champignons zien er zo lekker uit! Ik ga ze ook maar eens op die manier bakken. En lasagne is altijd goed, al heb ik er meestal het geduld niet voor, haha! Misschien maar eens een weekendklusje van maken. Leuk om te zien weer, Sytse!

    • 27 januari 2020 / 21:38

      Ja, zo makkelijk en zo lekker! Lasagne vind ik ook altijd veel gedoe, maar als iemand anders het maakt, ben ik helemaal gelukkig! haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..