Wat ik eet op een dag #10

Wat ik eet op een dag #10

Dit was me het dagje wel hoor. Ik had me verslapen voor m’n yogales dus moest echt rennen om nog op tijd te komen. Daardoor sloeg ik het ontbijt over en nam na yoga een heerlijk vegan kaneelbroodje. Wat ik nog meer at lees je in editie 10 van Wat ik eet op een dag!

Wat ik eet op een dag 10 ontbijt

Ontbijt

Ik zei het al, geen. Na yoga moest ik sowieso boodschappen doen voor het eten van vanavond dus ik griste meteen maar een kaneelbroodje mee van de Albert Heijn. Deze zijn echt onwijs lekker. ik eet ze niet zo vaak, dus het blijft echt een traktatie. En vandaag kon ik niet anders dan mezelf trakteren. Hahaha!

Wat ik eet op een dag 10 lunch

Lunch

Begint het al te vervelen? Ik at gewoon weer diezelfde broodjes met hetzelfde beleg als vorige keer. Ik maak deze dagboekjes altijd op woensdag (de dag dat ik thuis werk) en dan vind ik dit gewoon zo lekker. Maar volgende week eet ik een andere lunch. Beloofd! Oh en je ziet het goed, ik dronk een blikje energy. Ik drink ze weer regelmatig en ik vind het heel stom van mezelf maar ik vind het zo lekker en kom er weer niet vanaf. Maar goed, ik rook nog steeds niet dus wie weet kick ik ooit ook nog eens definitief van de energy af.

wat ik eet op een dag 10 - hutspot

Diner

Hutspot! Jases wat was het weer guur. Dan gaat een lekkere stamppot er bij mij altijd wel in hoor! Deze stamppot is super gemakkelijk: een zak hutspotgroente van 1000 gram, 1000 gram aardappelen, een eetlepel mayolijn erdoor tijdens het stampen, spekjes erdoor et voilla. Klaar bent u.

wat ik eet op een dag 10 - chocola

Tussendoor

Omdat ik me had verslapen en niet had ontbeten, loop ik altijd een beetje achter de eet-feiten aan. Ik at ’s avonds dus nog deze chocolade (zat in de Zustainabox die ik op deze dag ontving. Wil je ook een Zustainabox? Met de kortingscode HETGROENEBROERTJE15 krijg je 15% korting. Regel ik gewoon even voor je!) Daarnaast nam ik ’s avonds ook nog een eiwitshake. Gewoon voor de lekker. En beter dan nog een reep chocolade 😉

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:

4 Reacties

 1. 2 maart 2020 / 11:20

  Nu is het genoeg geweest, ik maak je lunch na! En uhm, als energy drink je enige zonde is, valt het best mee, hoor. Ik denk niet dat mijn sloten koffie veel gezonder zijn. ?

  • 2 maart 2020 / 11:31

   Haha, dat is wel zo.. en eigenlijk moet ik gewoon niet zo streng voor mezelf zijn. Maar dat is best lastig..

 2. Janneke
  2 maart 2020 / 10:40

  Mayolijn? Waarom niet gewoon onbewerkte (echte) mayonaise?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..