Wat ik eet op een dag #2

Wat ik eet op een dag 2

Het is alweer tijd voor de tweede editie van Wat ik eet op een dag! In deze wat ik eet op een dag sloeg ik het ontbijt over want ik heb gisteren tot laat gewerkt en vanochtend zat ik om 8.15 uur alweer beneden te wachten op de loodgieter (iets met lekkage). Deze wat ik eet op een dag is dus minder gezond en netjes vergeleken met de vorige. Niemand is tenslotte perfect.

Ontbijt

Nou geen. Haha! Nee ik was echt te brak om ook maar iets te doen qua voorbereiding. Ik had niet eens de kracht om koffie te zetten. Ik was gisteren 23.15 uur thuis en lag rond 00.30 uur in bed. En ik moest er om 07.30 uur weer uit omdat de loodgieter kwam. Dus heel slecht, mijn ‘ontbijt’  was een blikje sugarfree energydrink.. i know, ongezond, slecht, maar wel echt de oppepper die ik nodig had.

Wat ik eet op een dag - sinaassnippers

Tussendoor

Als ik de dag zo slecht begin (en dus het ontbijt oversla) zit me dat de hele dag achterna. Daarom was mijn eerste tussendoortje een 7-tal sinaassnippers. #notsofitboy

wat ik eet op een dag - wraps

Lunch

Gelukkig wist ik bij de lunch weer een wat betere keuze te maken. Ik nam 3 wraps met geprakte avocado, een pittige bonenmix van Hak, een beetje violife geraspte kaas en het laatste beetje vegan knoflooksaus van de VJFB. Ik vind wraps altijd zo moeilijk om een beetje aantrekkelijk te fotograferen. Maar goed, dit was de beste 😉

 

wat ik eet op een dag - pilav

Diner

Eindelijk kreeg ik Reinier zover. Ik mocht weer eens Pilav maken! Hahah! Het komt z’n neus uit want ik eet het het liefst iedere week, maar na een maand mocht het eindelijk weer. Heb je daar ook zin in? Het recept vind je hier: Vegan Pilav.

Eetdagboek- vegan kaneelbroodje albert heijn

Tussendoor

Deze wat ik eet op een dag sluit ik af met het allerlekkerste vegan kaneelbroodje van de Albert Heijn. De achterkant was een beetje verfrommeld, maar als er een 35% korting sticker op zit, hoor je mij niet klagen! Ik ben echt zo blij dat dit broodje verkrijgbaar is bij de appie. Nu kan ik ook eens iets van de versafdeling meenemen.

Zoals je ziet, was deze wat ik eet op een dag niet zo’n gezonde. Haha! Wat mezelf vooral opvalt is dat ik vandaag weinig groente at. Dat komt mede omdat ik geen ontbijt had genomen want eigenlijk stond een smoothie vol met spinazie op de planning. Ach, zoals ik zei is niemand perfect en ik hoef ook niet de schone schijn op te houden. Volgende keer weer een betere dag hoor!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:

2 Reacties

  1. 16 december 2019 / 10:52

    Hoeft niet altijd gezond te zijn, toch?! En ik vind je wrap er best smakelijk uitzien, hoor!

    • 2 januari 2020 / 13:31

      Lief! Dankjewel!! Het hoeft inderdaad niet altijd gezond te zijn hoor. Als veganist kun je echt nog genoeg troep eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..