Review | Lush Enzymion Moisturiser

Lush enzymion Moisturiser review

Een nieuw jaar, een nieuwe moisturiser. Voor mij dan hè. Bij Lush bestaat de Enzymion Moisturiser al een tijdje. Omdat de huid naar mate je ouder wordt verandert, leek het mij een goed plan om eens een nieuwe moisturiser te proberen. Na goed advies in de Lush Flagship Store, ging Enzymion mee in m’n mandje en ik vertel je er alles over!

Een geschikte huid voor de Lush Enzymion Moisturiser

Naar mate ik ouder word, merk ik dat mijn huid vetter begint te worden. Daarom wilde ik graag een nieuwe moisturiser proberen die mijn huid goed voedt, maar ook minder glimmend maakt. Ik heb advies gevraagd op de Lush Skincare afdeling en werd daar fantastisch geïnformeerd. We keken samen naar verschillende moisturisers en ik mocht een aantal testen. Ik koos voor de Lush Enzymion Moisturiser omdat die behoorlijk dun is. Daardoor heb je er maar weinig van nodig en trekt het super snel in. Ook voelde mijn huid zachter na het gebruik van Enzymion ten opzichte van de andere moisturisers. Dus heb je een (relatief) vette huid en ben je op zoek naar een goede moisuriser? Enzymion is the way to go!

De ingrediënten van Enzymion

– Biologische Citroeninfusie
– Fair Trade en Biologische Aloë Vera-gel
– Fair Trade en Biologische Cacaoboter
– Stearinezuur
– Biologische Avocado-olie
– Glycerine
– Versgeperste Papya
– Triethanolamine
– Teunisbloemolie
– Tarwekiemolie
– Versgeperste Biologische Citroen
– Tangerine-olie
– Limoenolie
– Cetearyl Alcohol
– Butylphenyl Methylpropional
– Limonene
– Parfum
– Methylparabeen
– Propylparabeen

Deze ingrediëntenlijst bestaat uit 15 natuurlijke ingrediënten en 5 veilige synthetische stoffen. Helemaal prima om op je gezicht te smeren dus. Daarnaast is de Enzymion Moisturiser uiteraard vegan.

Lush Enzymion Moisturiser review 2

Hoe gebruik je Enzymion van Lush

Enzymion is een matte Moisturiser. In de volksmond noemen we dat een crème. Deze crème gebruik ik als finish na mijn ochtend routine (die laat ik binnenkort zien). Daarnaast is Enzymion ook uitermate geschikt als dag- en nachtcrème. Je haalt met schone, droge vingers (ik gebruik m’n wijs- en middelvinger) een beetje uit het potje en vervolgens meer je dat over je gehele gezicht. Het trekt supersnel in na het smeren ben je direct klaar om de deur uit te gaan. Of voor je ontbijt. Dat mag natuurlijk ook. Deze moisturiser is dus de laatste stap van je skincare routine.

DE KOSTEN EN VERKRIJGBAARHEID

De Enzymion Moisturiser is net zoals alle andere producten van Lush, uitsluitend bij Lush verkrijgbaar. Enzymion is in verschillende Lush winkels te koop (sowieso in de Flagship Store in de Kalverstraat in Amsterdam) en online. Voor dit potje van 45 gram betaal je € 25,-

Benieuwd naar andere product reviews? Neem gerust een kijkje bij de rest: Product Reviews.

 

 

 

Volg:

2 Reacties

  1. 10 januari 2020 / 09:47

    Ik gebruik deze ook! Ik vind het een erg fijn product; je hebt niet veel nodig en hij trekt snel in. Alleen vind ik het lastig dat hij zo dun is. Als je het potje een beetje schuin houdt, zit meteen het hele deksel onder – en daar hou ik niet van. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..