Review | Lush Damaged Hot Oil Treatment

Hot oil treatment lush damaged

Mijn haar is een beetje mijn trademark aan het worden. Ik krijg er zo vaak complimentjes over! Ik ben er zelf ook super blij mee hoor maar des te meer reden om mijn haar goed te verzorgen. Ik probeerde de Lush Damaged hot oil treatment uit en deel graag mijn ervaringen. Het was trouwens mijn eerste keer dat ik een hot oil treatment van Lush probeerde!

Droge haarpunten

Ik heb een vol en dik bos haar. Daarmee bedoel ik dat ik dikke haren heb, maar ook een volle bos. Een heleboel haar dus. En dat mag lekker vertroeteld worden. Ik merkte dat nu het winter is, mijn haarpunten heel droog zijn en er eigenlijk geen leven in te krijgen is. Daarom greep ik naar de Damaged Hot Oil Treatment van Lush als laatste redding. Ik vertel je wat er in zit, hoe het werkt en hoe het mij is bevallen.

De ingrediënten van de Damaged Hot Oil Treatment van Lush

Deze treatment bevat maar zeven ingrediënten.

– Cetearyl Alcohol
– Natrium Lauryl Sulfaat
– Extra Virigin Olijfolie
– Natrium Bicarbonaat
– Amandelolie
– Biologische Avocado-olie
– Parfum
– Citroenzuur

De synthetische stoffen zijn Cetearyl Alcohol, Natrium Lauryl Sulfaat, Natrium Bicarbonaat en het parfum. Dit zijn veilige synthetische stoffen dus die kun je gerust in je haren smeren.

 

Lush hot oil treatment damaged

Hoe werkt de Lush Damaged Hot Oil Treatment

Het lijkt wel een lolly, deze treatment! Het werkt super simpel! Je zet de treatment in een pot en giet hier kokend water bij. Let wel op, doe er niet teveel water bij want dan wordt het te vloeibaar. Ik roerde met het stokje en goot er heel langzaam water bij totdat het een mooie substantie was en de dikte had van een haarmasker. Met mijn haar, is een damaged treatment genoeg voor twee keer. Je hebt dus twee optie. Optie één: snijd het blokje doormidden en bewaar de andere helft voor een volgende keer. Of optie twee: maak de treatment klaar, bewaar de helft in een luchtdichte pot in de koelkast. Even opwarmen door de pot in kokend water te zetten en klaar!

Hoe beviel het? 

Ik vond het in eerste instantie een beetje een geklieder, maar eigenlijk vind ik dat het wel waard omdat het een product is met bijna geen afval. Alleen het houten stokje moet weggegooid worden. Ik vond dat er weinig geur aan zat, maar daar had ik het niet voor. Het aanbrengen ging heel gemakkelijk en het uitspoelen ook. Achteraf voelde mijn haar super zacht maar voor de puntjes, waar ik de treatment in eerste instantie voor had gekocht, hielp het maar weinig. Maar eigenwijs dat ik ben, de volgende dag deed ik de rest van de treatment in alleen mijn puntjes en dat heeft heel goed geholpen. Mijn puntjes zijn een stuk minder droog en voelen weer levendig aan. Wat dat betreft werkt het dus echt heel goed! Wil je weten wat Lush er zelf over te zeggen heeft? Check dan de website.

Damaged lush hot oil treatment

DE KOSTEN EN VERKRIJGBAARHEID

De Damaged Hot Oil Treatment is net zoals alle andere producten van Lush, uitsluitend bij Lush verkrijgbaar. Damaged is in verschillende Lush winkels te koop (sowieso in de Flagship Store in de Kalverstraat in Amsterdam) en online. Voor 1 treatment betaal je € 10,-

Benieuwd naar andere product reviews? Neem gerust een kijkje bij de rest: Product Reviews.

 

 

 

Volg:

2 Reacties

  1. 29 januari 2020 / 12:23

    Oh, blij te lezen dat deze je ook zo bevallen is! Ik ga binnenkort Hercules proberen, die Evelien voor me meebracht uit Liverpool. Ontzettend benieuwd naar! Ik maakte mijn Yuge trouwens klaar in een emaillen mok die ik sealde met een Food Hugger. Ik haalde er in totaal bijna drie behandelingen uit. Dat maakt deze hun geld echt wel waard.

  2. 29 januari 2020 / 12:08

    Ohhh! Ik vind het best veel belovend klinken. K ben volgende maand jarig en wil een verwen dagje doen.. dus ik denk dat ik dees ff haal! ✨ K heb nl hetzelfde probleem met die punten van me.. hehe.. k hoop dat t helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..