Wat ik eet op een dag #6

Wat ik eet op een dag 6 vegan

Editie 6 van Wat ik eet op een dag is er al! Ik begon de dag met een heerlijke smoothie! Super makkelijk, lekker voedend, en erg lekker! Ook had ik wel een heel bijzonder tussendoortje. Let’s dive in my food!

Wat ik eet op een dag 6 ontbijt

Ontbijt

Voor het ontbijt maakte ik deze heerlijke roze smoothie! Ik drink altijd 2 van deze glazen omdat het voor mij anders echt t weinig is, maar om nou een extra glas in te schenken en af te wassen.. nope. Vandaar dat je maar één glas ziet. Haha. Deze smoothie is echt super easy. Dit zit er in:

– 200 ml Oatly barista
– 100 gram frambozen
– 2 bevoren bananen
– 40 gram havermout

 

wat ik eet op een dag 6 tussendoortje

Tussendoortje

Als tussendoortje at ik twee van deze ‘Van eigen deeg’ koekjes. Die kreeg ik in de eerste Zustainabox van 2020. En lekker dat ze zijn! Damn! Moeilijk om het bij maar twee te houden. Maar ik wil m’n voeding echt weer in balans krijgen dus ik moest maar even sterk zijn.

 

wat ik eet op een dag 6 vegan lunch

Lunch

Ja, daar wassie weer! Ik at weer die boterhammen met komkommer, hummus, rucola, alfalfa en een schnitzel. I am hooked! Deze keer een schnitzel van Vegafit. Ze zijn iets kleiner, maar net zo lekker!

 

wat ik eet op een dag 6 vegan tussendoortje 2

Tussendoortje

Ik was super hard aan het werk aan m’n e-boek en alles mislukte. Als troost at ik maar een stuk biologische pure chocolade met hazelnoten. Ik voelde me direct een stuk beter. Hahaha!

 

wat ik eet op een dag 6 vegan diner

Diner

Ik maakte een van de gerechten die ik helemaal in het begin heb bedacht toen ik een foodblog begon. Namelijk deze rijstnoodles met kipstuckjes, besenghe en sperziebonen. Super easy, super delish! Het recept ga ik even updaten met deze foto en dan komt hij snel opnieuw online!

’s Avonds at ik niet meer. Ik moest de volgende ochtend vroeg op dus ik lag om half 9 al lekker in bed met het boek dat je op de lunchfoto ziet. Lekker even me-time voordat het licht uitging.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

 

Volg:

4 Reacties

 1. Linde
  27 januari 2020 / 21:41

  Ziet er allemaal heerlijk uit!

 2. 27 januari 2020 / 10:40

  Ik ben erg benieuwd naar dat recept! Fijn dat je zo veel Indische gerechten klaarmaakt; ik weet niet zo bijzonder veel van die keuken. Goed om wat inspiratie op te doen! En je smoothie klinkt erg lekker. Ik heb vorige week een blender gekocht en heb hem tot nu toe al iedere dag gebruikt. Laat die smoothierecepten maar komen! ?

  • 27 januari 2020 / 21:35

   Dankjewel! Dit is echt te makkelijk! Ik probeer ‘m vrijdag online te zetten zodat je het dit weekend kan maken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..