Wat ik eet op een dag #13 – Een thuiswerkdag

Wat ik eet op een dag 13

Corona houdt ons allemaal in haar greep. Ik werk inmiddels voor de tweede week thuis. Mijn eetpatroon ziet er altijd wel wat anders uit wanneer ik thuis werk omdat ik thuis altijd meer eten binnen handbereik heb. Dit is een eetdagboekje van een dagje thuis werken. Wat ik eet op een dag nummer 13!

Ontbijt

Als ontbijt at ik zo’n grote Alpro Soya Yoghurt beker met perziksmaak (en stukjes) op de bank tijdens een halve aflevering van The Walking Dead. Ja, ik vind het heerlijk om in de ochtend even televisie te kijken. Als topping deed ik het laatste beetje van de muesli die ik voor kerst van MyMuesli kreeg. De save the rainforest muesli van MyMuesli vind ik echt de allerlekkerste muesli die er bestaat. No spon hoor, ben gewoon echt fan. Je vindt ‘m hier: Save the rainforest

Tussendoortje in de ochtend

Rond 10.00 uur nam ik een kwartiertje pauze. Ik at als tussendoortje een proteïne reepje die ik kocht bij Holland & Barrett. Het merk wist ik niet meer, dus dat zocht ik even op. Het is van het merk Pulsin’. Het is een beetje droog, maar ik vind de smaak erg lekker. Dat is namelijk Vanille Choc Chip. 

Lunch

Om 12 uur had ik lunchpauze. Ik heb altijd een lunchpauze van 30 minuten dus ik moest eten wat ik in huis had. Ik had niet zo goed gepland dus het werden twee relatief taaie broodjes met de nieuwe haver spread van Oatly (GODDELIJK!!) met daarop een vegan satéschnitzel. Niet zo voedzaam, wel heel lekker. Haha!

Tussendoortje na het werk

Om half 5 was ik klaar met werken. Rein zou koken en daar moest ik dus nog even op wachten. Honger dat ik had, besloot ik een paar dropjes te nemen. Maar goed, dat werd dus het hele zakje. Oeps! Scherpstellen wilde mijn telefoon niet, Ricksens claimde natuurlijk alle focus. Terecht ook hoor. En daarnaast nam ik een borrel. Ik drink eigenlijk nooit, maar ik had al een week zin in Perzik Schnabs, dus dat had ik eerder die week al gehaald. Heerlijk gemixt met 7-up!

Diner

Voor het avondeten aten we een heerlijke hutspot stamppot met Vivera Spekcjes. Echt, ik kan het hele jaar door wel stamppot eten hoor. Zo lekker! Als ik het maak, doe ik er altijd een beetje plantenmelk doorheen. Maar Rein doet er altijd boter doorheen en dat maakt het heerlijk romig!

Tussendoortje ’s avonds op de bank

Het was vrijdagavond, dus ik had wel zin om het weekend in te luiden. De haverspread had ik open gemaakt voor op m’n broodjes en aangezien die toch al open was.. dipte ik m’n tsjips erin. Ik vond Bugles vroeger altijd zo lekker met die speciale kaasjes in een tube om ze mee te vullen. Ik at ongemerkt een halve zak leeg en dipte elk chippie in de haver spread. Super combi! Maar ik hoorde dus gisteren dat Bugles naturel helemaal niet vegan zijn. Er zou een dierlijk aroma in zitten.. Ik wist het niet en mij is ooit verteld dat het wel vegan is. Nu blijkt dat de klantenservice van Lays verschillende antwoorden geeft.. Dus voortaan maar een ander chippie dippen!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Zoals het er naar uit ziet, zitten we voorlopig nog wel thuis. Ik vind het heel lastig om tijdens deze Corona Crisis te bloggen, maar zal proberen wel elke maandag een Wat ik eet op een dag te publiceren. Wie weet komt er nog wat anders voorbij, maar ik moet even mijn draai zien te vinden met het continu thuis zijn, thuis werken en dat Reinier ook 24/7 thuis is. Het is allemaal zó anders nu. Maar ik doe m’n best. Kun jij je een beetje staande houden deze periode?

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 4 april 2020 / 15:26

    Ik heb nog nooit iets van Oatly gekocht! Binnenkort maar eens verandering in brengen. Ik denk alleen dat we hier in België voor de verandering wel weer wat achterstand hebben op Nederland, haha.

  2. 30 maart 2020 / 11:47

    Heerlijk, ik kan ook nooit van drop afblijven haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..