Wat ik eet op een dag #14 – Een avonddienst

Wat ik eet op een dag 14

De veertiende versie van Wat ik eet op een dag komt een dag later online dan normaal. Dat komt omdat ik graag wilde bijhouden wat ik tijdens een avonddienst eet. Al is dit niet helemaal eerlijk want ik werk nog steeds thuis en thuis eet ik veel minder dan wanneer ik naar kantoor ga, maar dit at ik tijdens mijn avonddienst van afgelopen maandag!

wat ik eet op een dag 14 ontbijt

Ontbijt

Als ontbijt at ik zo’n heerlijke beker van Abbot Kinney’s (die ik had gekregen in een perspakketje afgelopen week). Daar gooide ik een handje muesli uit Reinier z’n kerstpakket doorheen en lekker wat aardbeitjes. Haha ja, ik maak echt alle restjes op die we in huis hebben. Die muesli eten we nu pas omdat ik eerst mijn andere muesli’s (lees: de lekkere) wilde opmaken. Het was de eerste keer dat ik die yoghurt van Abbot Kinney’s at en hij was heerlijk. Heel lekker romig!!

wat ik eet op een dag 14 lunch 1

Lunch deel 1

Ik moest om 13.30 uur beginnen met werken en wilde van te voren nog even wat eten. Deze noodles zijn perfect! Ik eet deze echt heel vaak en ze zijn lekker pittig. En volgens mij de enige noodles die vegan zijn die in zo’n beker komen. Of heb jij nog een tip zodat ik kan variëren?

wat ik eet op een dag 14 lunch 2

Lunch deel 2

Zo’n bakje noodles is natuurlijk niet genoeg voor een lunch. Daarom at ik later nog deze Quinoa salade met noten. Ook een van mijn lievelings. Die gembersaus die erbij zit is echt goddelijk!

wat ik eet op een dag 14 diner

Avondeten

We moesten eigenlijk boodschappen doen en hadden beide geen zin om het te doen. Dus besloten we te eten wat in huis was. Dat werden aardappelpartjes, bloemkool uit de vriezer, een Javaanse schijf van Vivera en als saus een mix van kerrie, havermelk, haver fraische en een beetje no-egg om het te binden. De saus was een beetje klonterig, maar qua smaak echt prima!

wat ik eet op een dag 14 snack

Snack in de avonduren

’s Avonds tijdens het werken trakteerde ik mezelf op een schaaltje chilibonen. Ja, die eet ik afgespoeld en koud. En kidneybonen eet ik gewoon uit blik. Dat deed ik vroeger heel vaak als snack voor de televisie, maar nu eet ik ze gewoon als (gezond) tussendoortje. Verklaar me voor gek, maar i love it! Net zoals die perzik-cola trouwens!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 13 april 2020 / 08:45

  Perzik cola is voor mij ook helemaal nieuw. Ik vind met Citroen wel heerlijk.

 2. 7 april 2020 / 13:29

  Wauw, perzikcola, dat kende ik nog niet haha. Die bakjes van de AH zijn inderdaad lekker als (onderdeel van je) lunch!

 3. 7 april 2020 / 13:19

  Die perzik cola lijkt me heerlijk! Bonen als snack heb ik eigenlijk nooit over nagedacht, maar waarom ook niet? Ik hou van bonen, ga ik zeker onthouden.

 4. Consumindersingle
  7 april 2020 / 09:48

  De bonen als snack…..lachen en waarom ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..