Vegan | Wat ik eet op een dag #22

Vegan eetdagboek - wat ik eet op een dag 22

Er is er weer een! Wat ik eet op een dag numero 22! Ik dacht toen ik deze eetdagboekjes ging delen, ik het heel gemakkelijk en vaak zou doen. Maar het kost toch meer tijd dan verwacht. Haha! Maar ik probeer toch weer elke week een te plaatsen. Dit at ik deze dag.

wat ik eet op een dag 22 ontbijtOntbijt

Ik had weinig tijd, ik had namelijk een vegan taart besteld bij Het Zaanse Bakkertje in Zaandijk. Dit omdat vrienden voor geregistreerd partnerschap gingen en er niks van wilden vieren. Ja, dan moet je het mij niet vertellen he.. haha! Dus ik begon de dag met een shake van Plenny. Lekker snel, makkelijk en voedzaam.

Wat ik eet op een dag 22 luncht

Lunch

De vrienden die voor geregistreerd partnerschap gingen en er niets van wilde vieren he? Die hadden het huis vol. Zijn ouders, haar moeder, haar broer, de buren hadden de tuin versierd. Maar gelukkig vierden ze er niets van. Haha! We zijn met het gelukkige stel (en zijn ouders, en haar moeder en broer) gaan lunchen bij Lands End hier in Den Helder. Ze maakten speciaal voor mij een heerlijke vegan risotto! Echt, loved it!! Als toetje namen we een punt van de taart die ik die ochtend eerder had opgehaald. Omdat we zo gezellig buiten zaten te smikkelen heb ik er geen foto van gemaakt. Dat vond ik niet zo gepast. Maar hij was echt goddelijk!

wat ik eet op een dag 22 magnum

Tussendoor

Het was die dag echt super lekker weer. Dus ik lag lekker in de tuin en trakteerde mezelf op een vegan magnum almond. Mijn favoriet!

Wat ik eet op een dag 22 roti

Avondeten

Roti zonder roti. haha! Ik had nog een kliekje rotisaus/groenten/dingen over. En ik had geen roti meer. Dus ik heb er gewoon wat rijst bij gekookt. Ik had met het heerlijke weer echt geen zin om nog naar de winkel te gaan hoor. Maar deze mix was ook erg lekker. En ik heb het ook erg netjes opgeschept. Dat zie je.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..