Vegan | Wat ik eet op een dag #30

Vegan | Wat ik eet op een dag #30

Het is weer tijd voor een nieuw dagboekje! Ik had vandaag niet zoveel in huis en wilde niet naar de supermarkt. Turns out, met wat er nog in huis was kon ik prima een maaltijd in elkaar flansen!

Ontbijt

Ik vind dat ik niet altijd genoeg groente en fruit eet en daarom bestelde ik een een aantal sapjes bij Dr. Veggie zodat ik die kan toevoegen aan mijn dagelijkse voedingsinname. Op het ontbijt stond een Spinazie sapje met komkommer, gele paprika, ananas en appel. Lekker zoet was het!

Lunch

Ik had echt bijna niks meer in huis. Normaal doe ik heer hummus, komkommer, rucola en alfalfa bij op. Maar deze keer waren het kale broodjes. Wel deed ik er stiekem nog een beetje chilisaus bij. Want ja, je moet toch wat. Haha!

Tussendoor

Ik had een drukke werkdag voor Kosmisch Verbinder en was bezig met het Tarot Memberhip. Gelukkig vond ik nog wat fruit in de koelkast zodat ik nog een lekker gezond tussendoortje kon eten.

Avondeten

Ik vond nog een zak Chili schoten (van de Laidel) in de kast, en daar bakte ik rijst van een dag ervoor bij op met vegan gehakt en twee dadels in kleine stukjes. Prima maaltijd zo hoor! Ik nam er nog een groen sapje bij voor de extra vitamines.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..