Vegan | Wat ik eet op een dag #21

Vegan wat ik eet op een dag 21

Ik zit middenin mijn zomervakantie en kijk uit het raam en zag voornamelijk regen. Echt een fijne staycation dit. Gelukkig was ik twee weken geleden nog een paar dagen in Rotterdam, dus dat maakt veel goed. Doordat ik alleen maar thuis zit, heb ik wel weer een nieuw vegan eetdagboekje voor je! Enjoy!

Wat ik eet op een dag 21 vegan ontbijt

Ontbijt

Omdat het weer echt te wensen overlaat, besloot ik gewoon een zomers ontbijtje te maken. Ik maakte een heerlijke ijskoffie en een kersen smoothiebowl. Deze bestaat uit havermout, dadels, bevroren kersen, een bevroren banaan, een eetlepel gemixte zaden en pitten, geraspte kokos (is het rasp of raps? ๐Ÿ˜‰ ) en natuurlijk gehakte chocolade! Een heerlijk ontbijtje dat ook nog eens super gezond is!

Vegan wat ik eet op een dag 21 lunch

Lunch

Voor de lunch maakte ik deze heerlijke wraps. Dit is echt mijn go-to lunch als ik niet kan bedenken wat ik moet eten. Daarnaast zijn ze ook super chill als avondeten. Op de mayo na, ook lekker gezond. Meestal eet ik ze met hummus in plaats van mayo, maar hé, het is vakantie ๐Ÿ˜‰

Vegan 21 wat ik eet op een dag tussendoortje

Tussendoortje

Als tussendoortje smeerde ik drie crackers. Dit zijn de vezelrijk crackers van Wasa. Ik heb ze belegd met cream cheese van Violife en een plakje vegan kipfilet. Die combinatie vind ik zo lekker! Vroeger, toen ik nog dieren at, at ik graag een Italiaanse bol met een dikke laag cream cheese en rosbief. Nu moet ik daar niet meer aan denken, maar dit is een delish alternatief!

Wat ik eet op een dag 21 vegan diner

Diner

Als avondeten at ik deze heerlijke Mexicaanse bowl naar het recept van mijn vriendinnetje Saonah (@eenveganmeisje). Mijn avocado was voor de helft verrot, dus ik moest er maar wat van zien te maken. Wat is dat toch altijd met die krengen?! Erg beeldig is de avocado niet op de foto, maar de smaak was gelukkig wel goed!

Wat ik eet op een dag vegan 21 late night snack

Late night snack

Ik had plannen om vroeg naar bed te gaan. Maar ik heb nog achter m’n laptop zitten werken tot na 22.00 uur. Daarbij at ik deze heerlijke zeewier chips. Echt, beter dan aardappel chips. Believe me!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Marielouise
    14 juli 2020 / 07:46

    De Violife creamcheese en vegan kipfilet heb ik op m’n boodschappenlijstje gezet evenals de crackers.
    Het lukt me niet altijd om helemaal veganistisch te eten maar door bij diverse vegans mee te lezen kom ik vanzelf op meer ideeรซn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..