Vegan | Wat ik eet op een dag #16

VEgan Wat ik eet op een dag 16

Ik heb altijd een hele introductie over wat ik eet en waarom dat veel of weinig is. Of waarom het ongezond is of juist gezond. Vandaag heb ik dat niet. Ik at dit en likte mijn vingers er bij af. Vegan | Wat ik eet op een dag #16

Wat ik eet op een dag 16 ontbijt

Ontbijt

Het was een ochtenddienst en dan heb ik nooit zin om te ontbijten. Nu we thuis zitten rol ik het bed uit, de douche in, de douche uit en achter de computer. Na de eerste drie uurtjes werken krijg ik trek en ik at toen twee ontbijtkoeken. Ha, toch een beetje een ontbijt volgens de naam.

Wat ik eet op een dag 16 lunch

Vegan Lunch: De heerlijkste wraps

Voor de lunch om kwart over 12 maakte ik een heerlijke wrap! Daarop deed ik een eetlepel muhammara, rucola, wortel en chilibonen. De chilibonen maakte ik wel warm maar ik eet ze net zo lief koud uit blik. Dit recept werkte ik uit voor m’n blog omdat ik het echt een superchille lunch vind. Het is lekker, gezond en het vult. Het recept is wel iets anders dan wat je hier ziet, maar hoe je de ultimate bonen wrap maakt, dat lees je hier: Wraps met hummus en chillibonen.

Wat ik eet op een dag 16 diner

Vegan wat ik eet op een dag: Diner

Het was donderdag en ik had een niet zo’n chille dag. Ik had slecht geslapen. Kort vooral. Ik werd half 5 wakker en heb tot half 7 liggen woelen. Daarna viel ik weer in slaap en ging om kwart over 7 de wekker. Niet heel chill dus. Ik had daarom echt geen zin om moeite te doen voor het avondeten. We bestelden pizza. Deze pizza is van New York Pizza en natuurlijk helemaal vegan. Ik heb ‘m laten beleggen met vegan kaas, champignons, vegan pepperoni (ja de veggie pepperoni van NYP is vegan!) en Italiaanse kruiden. Echt, koop dit. Het is de hemel. Voor het gemak: verwijder bij DEZE PIZZA de mozzarella, add vegan kaas, add Italiaans kruiden en je bent good to go.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 20 april 2020 / 21:00

    Die wrap ziet er héél goed en lekker makkelijk uit! Jummie <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..