Vegan | Wat ik eet op een dag #32

Vegan | Wat ik eet op een dag #32

Dit is de laatste Wat ik eet op een dag van 2021. Na deze post neem ik lekker een weekje vakantie en dan zien we elkaar volgend jaar pas weer. Wel is dit een hele fijne, want ik ontdekte verrukkelijk instant noodles. Geloof me, die wil jij ook proberen! Let’s go! Wat ik eet op een dag als vegan editie 32!

Ontbijt

Zoals je vorige keer kon lezen, ben ik bewust weer gaan ontbijten. Ook omdat ik het sporten weer heb opgepakt en niet op een lege maag aan krachttraining wil doen. Sinds de vorige wat ik eet op een dag, heb ik iedere dag ontbeten. Niet elke dag even gezond, maar meestal echt heel goed hoor. Ik ontbeet vandaag met een heerlijke smoothie van banaan, bloemkool, sojamelk en heerlijke granola.

Lunch

Voor de lunch at ik deze heeerlijke instant proteïnte noodles van Itsu. Ik ontdekte ze onlangs in de supermarkt en ze kosten € 2,09 per pot. Ik vind ze echt heel lekker en zal ze zeker vaker kopen. Het is goedkoop, voedzaam en als ik de ingrediënten lees, zijn ze ook nog redelijk oké qua gezondheid. Check deze instagrampost voor een uitgebreidere review.

Tussendoor

Tussendoor at ik een Nakd reepje. Deze blueberry muffin vind ik echt heel lekker. Ik reeg een doosje in het kerstpakket dat ik mocht ontvangen van een klant. Ik at ze voorheen heel vaak, maar ik was ze een beetje vergeten. De Peanut Delight & Banoffee pie waren altijd favoriet. Maar na een lange tijd is deze blueberry muffin ook echt weer verrukkelijk!

Avondeten

Ik schaam me er niet eens meer voor. Ik at gewoon WEER snert met spekjes van Vivera. Als het koud is buiten eet ik dit gewoon heel vaak. Lekker veel groenten, best gezond. Dus ik schep gewoon twee keer per week snert op hoor. Deze keer at ik er nog twee ciabatina’s bij met Wildwestland Garlic Herb affair met vegan kipfilet plakjes (Chicken free slices van Quorn). Heerlijk! Het recept voor de snert vind je hier: Vegan Snertrecept.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande eetdagboekjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..