My week in pictures #1

My week in pictures #1

Dit jaar wil ik aftrappen met een nieuwe categorie. My week in pictures. Ik heb namelijk besloten dat ik wat meer van mezelf wil laten zien zoals ik dat vroeger deed. Hierdoor wordt alles wat persoonlijker en dat voelt echt als een goede stap. Je zal niet iedere week, maar wel met enige regelmatig een nieuw artikel voorbij zien komen waarin ik wat over mijn week laat zien en natuurlijk vertel. Ready voor de eerste week van 2022?

Maandag

Ik kan soms zo enorm genieten van de kleuren van de lucht. Toen ik maandagochtend vroeg de deur uit ging, zag ik deze lucht. En wauw! Hier zit dus gewoon geen filter overheen hè? Dit is puur hoe moeder natuur het liet zien. De zon kwam op en ik kreeg instant een happy feeling. We denken altijd dat grote dingen en veranderingen ons gelukkig zullen maken, maar het geluk zit ‘m echt in het zien en waarderen van de kleine dingen. Zo’n lucht bijvoorbeeld. Door er naar te kijken, bewust van te worden en even stil te staan, ben je heel mindful in het huidige moment.

Dinsdag

Dit was voor mij een gewone werkdag. In mijn praktijk ontving ik een klant voor een Reiki behandeling, deed ik een behandeling op afstand. Daarnaast deed ik wat administratie en nam ik een aantal reels op voor Kosmisch Verbinder.

Woensdag

Zoals je misschien weet, ben ik ongeveer een jaar geleden voor mezelf begonnen. Naast Het Groene Broertje ben ik nog een bedrijf opgestart: Kosmisch Verbinder. Hier doe ik kaartleggingen, geef ik een Tarotcursus, Reiki behandelingen en sinds kort ook Reiki cursussen. En afgelopen woensdag heb ik voor het eerst de Eerste Graad Reiki Cursus mogen geven. Er kwamen twee hele bijzondere vrouwen uit Friesland. Beide hadden ze al een Reiki traject bij mij gevolgd dus de energie en wat het voor ze deed, hadden ze al ervaren. En het had zoveel teweeg gebracht, dat ze dat zelf ook wilden leren. Echt heel mooi. Voor de eerste keer een cursus geven is soms een beetje spannend, maar het ging oprecht super goed. Ik heb er zelf van genoten en voelde me helemaal voldaan na deze dag. Deze week heb ik weer twee cursussen gepland staan en ik kan niet wachten!!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sytse Monsma (@hetgroenebroertje)


Donderdag

Van de Vegetarische Slager kreeg ik op instagram een berichtje met de vraag of ik de nieuwe vegan peperoni die bij Domino’s te krijgen is, wilde proberen. Nou, je bent foodie of niet. Dus natuurlijk! We hebben er een heerlijk pizza-avondje van gemaakt. Domino’s heeft nu namelijk meerdere vegan opties. Ik bestelde de Vegan Crunchy Chicken met BBQ saus, Garlic Twisters en natuurlijk een pizza met peperoni, vegan kaas en champignons. Echt super lekker! Ik ben super blij met de Crunchy chicken want zo’n side dish heb ik echt lang gemist. De Garlic Twisters trouwens ook. Maar dit was dus echt enorm genieten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sytse Monsma (@hetgroenebroertje)

Vrijdag

Ik heb de luxe dat mijn praktijk/kantoor in hetzelfde pand zit als een sportschool. Ik heb dus vrije toegang tot de sportschool. Na goed overleg met de eigenaar, mag ik gebruik maken van deze blessing. Ze was net met een personal training traject met mij begonnen in december en toen ineens was er weer een lockdown. Op deze manier kan ik gelukkig nog blijven trainen. Ik doe tegenwoordig 2x per week krachttraining en 2x per week yoga. Maar ik moet eerlijk zeggen, deze week red ik de yoga maar één keer. En dat is helemaal oké. Ik heb in 2021 geleerd dat ik liever voor mezelf mag zijn en in plaats van me te focussen op dat ik een keer heb overgeslagen, richt ik me nu op het goede dat ik wel doe.

Zaterdag

Weekend! Zou je zeggen. Als ondernemer heb je nooit weekend 😉 Maandag start mijn tarotcursus weer en daarvoor moest ik alle accounts aanmaken voor de cursisten. Daarnaast wilde ik een recept maken voor een samenwerking op instagram maar helaas was het zo donker de hele dag dat een mooie foto niet gemaakt kon worden. Om 19.00 uur bedacht ik dat we nog moesten eten en koken hadden we geen zin in. So sushi it was! Op verzoek hebben ze bij Sushi Den Helder de mayo weggelaten zodat al mijn sushi vegan was. Heeeerlijk!

Zondag

Zondag is voor mij meestal de enige dag die ik echt vrij houd. Maar omdat ik nog geen yoga had gedaan deze week, was het wel tijd om dat nog even af te vinken. Een vriendin van mij is yogadocent en heeft thuis een kamer ingericht om yoga te doen. Ik ging naar haar toe voor een fijn privélesje. Ik wilde me richten op mijn rug en armen en we deden een hele fijne flow. En mijn favoriet; the butterfly, kwam ook aan bod. Een heerlijke manier om de week af te sluiten en de vrije zondag te beginnen.

Ik ben benieuwd wat je van deze eerste My week in pictures vond! Ik hoop dat je het leuk vindt om iets meer van mij persoonlijk te zien zodat je ziet welke persoon echt achter deze blog zit. Tot gauw!

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 10 januari 2022 / 12:15

    Leuk om weer een persoonlijker artikel te zien! Die lucht was hier inderdaad ook prachtig maandag. Die pizza is top, ik hoop dat de pepperoni ook verpakt in de supermarkt gaat komen. De sidedishes heb ik bewaard voor een volgende keer.

    • 10 januari 2022 / 12:18

      Dankjewel! Jaa, dat hoop ik ook! Ik heb nu de vegan variant van AH & Quorn geprobeerd, maar geen enkele peperoni was zo lekker als deze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..