Wat ik eet op een dag #15

Wat ik eet op een dag 15 vegan

Dit vegan eetdagboek is van eerste paasdag. Door Covid_19 gingen we niet op visite en besloten we niets speciaals te doen voor Pasen. We hebben zelfs geen paaseitjes gegeten! Vandaag was echt een ik-doe-alleen-waar-ik-zin-in-heb-dag en het was heerlijk! Dit at ik op deze ietwat gekke eerste paasdag.

Wat ik eet op een dag 15 ontbijt

 

Ontbijt

Als ontbijt at ik deze pot Alpro Absolutely Coconut. Deze is relatief nieuw en ik probeerde ‘m voor het eerst. Maar mijn hemel! Wat heerlijk! Ik vind het een hele lekkere, romige, smaak hebben met en subtiel vleugje van kokos. Deze komt ook op mijn favorietenlijstje! Na een paar happen gooide ik er een beetje muesli door (ja nog steeds die uit Rein z’n kerstpakket) voor de crunch. Delish.

 

Wat ik eet op een dag 15 lunch

Lunch

Ik had helemaal geen zin om veel moeite te doen. Ik keek The Walking Dead (oh wat is die Regan toch een misselijke vent) en had nog één vegan kipschnitzel liggen en 2 pompoenbroodjes. Die schnitzel bakte ik en deed ‘m met wat mayo en curry op een broodje. Oersaai, simpel, weinig voedzaam, maar vooral waar ik heel veel zin in had.

 

Wat ik eet op een dag 15 tussendoortje 1

Tussendoortje

Ik had zin om lekker over de zeedijk te gaan wandelen. Ik moest nog even op Reinier wachten dus ik at 2 van bovenstaande graanrepen en dronk een Mocca iced latte. Die reepjes vind ik trouwens sowieso heel chill. Ze zijn best zoet, maar dankzij het graan heb ik toch nog het idee dat ik iets eet dat nog enigszins verantwoord is.

 

Wat ik eet op een dag 15 milkshake

 

No-dairy milkshake

Nadat we anderhalf uur hadden gewandeld over de zeedijk en langs het water (en ik soms in het water want m’n schoenen waren helemaal doorweekt toen ik thuis kwam), had ik zin in een lekkere milkshake. Ik deed ijsblokjes, frambozen, een banaan en een scheut ongezoete sojamelk in de blender en maakte zo een heerlijke milkshake. Echt lekker na zo’n wandeling. Rick likt zijn pootje er alvast bij af.

 

Wat ik eet op een dag 15 bami

Diner

Als avondeten maakte ik heerlijke bami naar eigen recept. We doen er tegenwoordig twee pakjes groente doorheen zodat het net iets gezonder wordt in verhouding. Maar zo’n lel satésaus doet dat wel weer een beetje teniet hè? Haha! Zoals je ziet aten we er casave kroepoek bij. De pittig gekruide variant. Als toetje at ik twee medjoul dadels.

’s Avonds at ik nog een paar maiswafels met Speculoos crunch. Na het avondeten heb ik altijd heel erg de drang om zoete dingen te eten. Ik had had bedacht om na het eten twee dadels te eten om die zoete verslaving tegen te gaan, maar helaas. I can’t.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 19 april 2020 / 17:34

    Nu heb ik je bami nog stééds niet gemaakt! Gaat er deze keer toch echt wel snel van komen, want het Chinese restaurant waarbij we steeds bestellen, is dicht. ?

  2. 14 april 2020 / 21:30

    Oohh z’n dairy shake. Wat een lekker idee ik ga morgen aan de slag!

  3. 13 april 2020 / 10:30

    Ohh die nieuwe van Alpro kende ik nog niet! Ik ga eens kijken of ze ‘m hier ook hebben. En die bami ziet er super goed uit! Mmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..