Vegan | Wat ik eet op een dag #18

Wat ik eet op een dag vegan 18

Vorige week was het even stil, maar ik kon me even niet tot bloggen zetten. Ik weet dat ik dat niet hoef te verantwoorden, maar ik doe dat toch even. Maar er is weer een nieuwe Wat ik eet op een dag! Inclusief het ontbijtrecept waar iedereen van droomt en wat door veel mensen op Instagram al is nagemaakt. Let’s go!

Smoothiebowl

Ontbijt

Hier draait het allemaal om in deze editie van Wat ik eet op een dag. Dit is het lekkerste ontbijt dat je ooit zal maken. En daarom werk ik ook meteen het recept even voor je uit. Dit is voor één persoon:

Dit heb je nodig:

– Blender
– 2 Bananen
– 2 tl Speculaaskruiden
– 5 gram Tony Chocoloneley puur
– 50 gram havermout
– Ongeveer 300 ml ongezoete sojamelk
– 3 Medjoul Dadels (ontpit)

Dit moet je doen:

Doe de havermout, dadels, banaan (in stukjes, dag van te voren in stukjes ingevroren) en sojamelk in de blender. In de tussentijd snijd je de chocolade in hele kleine snippers (zie foto). Heeft de smoothiebowl de goede structuur? Dan giet je het in een kom en gooi je de speculaaskruiden en chocolade er overheen. Lekker ite!

Wat ik eet op een dag 18 vegan lunch

Lunch

Voor de lunch at ik een heerlijke kom Linzensoep. Deze is naar het recept van Veganwifey. Ik had alleen geen uienpoeder in huis, dus ik heb er gemalen gember doorheen gedaan. Was ook echt heerlijk! Ik heb de helft ingevroren voor als ik een keer geen zin heb om iets te maken. Ideaal! Tussen het ontbijt en de lunch at ik nog een Snelle Jelle minder suiker en dronk ik een vanille haver ijskoffie. Maar ik was op pad dus ben vergeten daar een foto van te maken. Was ook niet heel spectaculair verder hoor.

vegan pilav - pilav - pilaf - vegan pilaf

Diner

’s Avond at ik het laatste restje pilav (het recept vind je hier: Vegan Pilav) Omdat ik op mijn manier druk bezig was, ik weet niet eens meer waarmee, vergat ik een foto te maken. Haha! daarom hierbij de foto van het originele recept. Daarna heb ik niets meer gegeten. Ik ben namelijk sinds kort weer bezig om gezonder, beter en minder te eten. En deze dag ging verrassend goed!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..