Vegan | Wat ik eet op een dag #17

Wat ik eet op een dag vegan 17

Eindelijk weer een nieuwe Wat ik eet op een dag! Door alle Corona perikelen vergeet ik het steeds. Deze keer gingen we bij een vriendin langs die al heel lang alleen thuis zit. Het was mooi weer dus in de tuin konden we keurige de anderhalve meter hanteren. Kijk je mee naar deze wat ik eet op een dag?

wat ik eet op een dag vegan 17 ontbijt

Ontbijt

Vroeger ontbeet ik vaak met ‘yoghurt’  met wat erdoor. Dat had ik al een tijdje niet gedaan dus dat werd weer hoog tijd! Ik at vanille yoghurt met granaatappelpitjes, chiazaadjes, geraspte kokos en rauwe cacaonibs. Delish!

wat ik eet op een dag vegan 17 lunch

Lunch

Ik vind deze schnitzels echt het lekkerst. Ik eet ze zo graag en vaak! Vandaag at ik de krokante schnitzels (als kip) van Vivera op een wrap. De wraps belegde ik met hummus, rucola, worteltjes (julienne gesneden) en alfalfa. Deze combinatie vind ik zo lekker! En stiekem deed ik er ook nog een beetje mayonaise overheen (ik gebruik altijd de mayolijn van Remia)

wat ik eet op een dag vegan 17 tussendoor

Tussendoortje

Bij die vriendin in Castricum aangekomen, zette ze me een heerlijk glas ijskoude cola light voor. Daarbij had ze speciaal voor mij Croky chips gehaald en gezouten cashewnoten. Het was best warm die dag, dus dat zout was wel even welkom. Vooral ook omdat we ’s avonds nog een heerlijke wandeling maakten.

wat ik eet op een dag vegan 17 avondeten

Avondeten

Het avondeten had ik ’s ochtends al gemaakt, dus dat hebben we meegenomen zodat we er bij Lisa van konden eten. Dit is de gemakkelijkste roti ever. Het mag eigenlijk niet de naam dragen, maar toch. Krieltjes, sperziebonen, kipstuckjes, ui, saus uit een potje, wat extra roti kruiden en een wrap. Ik vind het zo lekker dat ik dat nu iedere week maak. Makkelijk en lekker. Daar ga ik altijd voor. Haha!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. Simone
    1 juni 2020 / 20:50

    Wat voor saus had je voor de roti? Ziet er zó lekker uit!

  2. 11 mei 2020 / 10:30

    Ik ben gek op roti! Ik maak die altijd met tahoe en rotiplaten van de toko! Ik vind die zo lekker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..