Recept | Groene no chicken wraps

recept no chicken wraps

Deze wraps maak ik zelf regelmatig, maar heb het recept nooit uitgewerkt. Toen ik in mijn Instagram stories de stappen deelde, kreeg ik veel enthousiaste reacties. Bij deze het volledige recept voor de Groene no chicken wraps!

Dit heb je nodig voor 2 personen (4 – 5 wraps):

– 2 bakjes kipstuckjes van Vivera
– 1 zakje Santa Maria Fajita seasoning mix
– 4 tot 5 Santa Maria large wraps
– Boter om in te bakken
– 1 Rijpe avocado
– Alfalfa
– Komkommor
– Rucola
– Hummus/Mayonaise

no chicken wrapsDit moet je doen voor 4 tot 5 Groene no chicken wraps:

Als eerste smelt je een beetje boter in de koekenpan op hoog vuur. Hier bak je de kipstuckjes voorzichtig in bruin. Tijdens het bakken doe je het halve zakje Fajita seasoning mix erbij. De rest van de kruiden zet je opzij.

Zodra de kipstuckjes lekker gaar zijn, doe je er een klein kopje koud water en de rest van de Seasoning mix bij. Roer het geheel goed door en zet het vuur zacht.

Besmeer de wraps met hummus of mayonaise en leg op elke wrap 5 plakjes komkommer. Vervolgens leg je de de rucola en alfalfa erop. Snijd de avocado door de midden (doe dit voorzichtig zodat je de pit kan gebruiken om een avocadoplant te kweken) Snijd de avocado in plakjes en drapeer over de belegd wrap. Je heb per wrap 1/4e avocado nodig. Snijd dus lekker dun!

Als laatste zet je het vuur uit en verdeel je de kipstuckjes over de wrap. Rol de no chicken wraps op (vouw de onderkant goed dicht) en je kan aan tafel. Geniet ervan!

ALS JE EEN RECEPT VAN MIJ PROBEERT EN OP INSTAGRAM PLAATST, WIL JE DAN DE HASHTAG #HETGROENEBROERTJE GEBRUIKEN OF MIJ TAGGEN (@HetGroeneBroertje)? IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR JOUW CREATIES!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..