Vegan | Wat ik eet op een dag #19

Vegan | Wat ik eet op een dag #19

Het begint een beetje m’n standaard opening te worden met deze artikelen maar, vorige week was het even stil. Met alles wat er gebeurde omtrent Black Lives Matter, wist ik even niet mijn eigen positie vast te stellen omtrent bloggen en social media. Maar inmiddels heb ik weer een leuk artikel voor je: Wat ik eet op een dag numero 19!

Vegan wat ik eet op een dag 19 ontbijt

Ontbijt

Als ontbijt maakte ik een heerlijke smoothiebowl. Deze smoothiebowl bestaat uit bevroren bosvruchten, bevroren bananen, havermout, sojamelk, dadels, Tony Chocolenely puur Pecan Kokos en een beetje geraspte kokos. Lekker veel fruit zo op de vroege ochtend. En door de havermout, vult het ook enorm. Heerlijk!

Lunch

Voor de lunch at ik weer eens the ultimate sandwich. Vier boterhammen met hummus, rucola, alfalfa en een vegan schnitzel als van kip. Stiekem deed ik er deze keer ook nog wat currysaus bij. Ik ben alleen vergeten een foto te maken. Maar ik heb wel een foto van een heel lekker tussendoortje. Maakt dat het allemaal een beetje goed?

Wat ik eet op een dag 19 tussendoortje vegan

Tussendoortje

Kijk dit dan! Oh my gosh! Het zijn de Chocolade dadels van Yogi en Yousef. Dit zijn ontpitte dadels omhuld met pure chocolade dat gezoet is met dadelsuiker. Hier at ik in de middag een paar van. En in de avond. En.. nou ja, laten we in het midden laten hoeveel ik hiervan heb gegeten. Wel kun je via Instagram een doos Chocolade Dadels winnen. Dat regel ik gewoon even voor je! Volg me hier: Instagram Het Groene Broertje en doe mee met de winactie. Ook komt er nog een kortingscode aan, maar die moet nog gemaakt worden. Zodra die bekend is, zal ik het in dit artikel delen. Dan kun jij lekker zelf bestellen met 10% korting!

Wat ik eet op een dag 19 vegan rendang

Diner

Zoals jullie weten, volg ik grotendeels weer de menu’s van Volwaardig Plantaardig. Op het menu stond een heerlijke rendang van jackfruit met groente naar keuze. Bij zo’n gerecht vind ik sperziebonen echt een hele goede keuze. Al vind ik dat al gauw. Sperziebonen kunnen eigenlijk altijd. Maar deze rendang, echt heerlijk!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..