Veganisme is booming!

Vegan supreme

Ik ben geen veganist van het eerste uur. Tenslotte leef ik nog maar 2,5 jaar als veganist. Maar in die afgelopen periode is er zoveel op een positieve manier veranderd. Veganisme is echt booming!

Week zonder vlees

Dit jaar is het tweede jaar van de Nationale Week Zonder Vlees. Een week geen vlees eten. Dat zet echt zoden aan de dijk. Deze week eten veel mensen vegetarisch (niet veganistisch). Zelf ben ik van “iedere stap is er een”. En iedere stap moet aangemoedigd worden. De Nationale Week Zonder Vlees is volgens mij een ontzettend goede eerste stap naar een plantaardige levensstijl. En veel grote bedrijven en concerns werken er maar wat graag aan mee. Veel populaire merken brengen tegenwoordig vegan opties op de markt en die bedrijven zijn echt te prijzen.

week zonder vlees

De vegan supreme van Subway

Subway is een van die bedrijven. Ze brachten onlangs de Vegan Supreme op de markt. Dus als je met (niet vegan) vrienden een broodje wil halen, kun je nu ook bij Subway terecht. En natuurlijk ben ik zo dat ik graag alle nieuwe vegan opties probeer. Ik kocht daarom de vegan supreme en checkte of hij de moeite waard was.

Dit zit op de vegan supreme van Subway:

– Quinoa Burgertjes
– Rode ui
– Paprika
– Sla
– Saus naar keuze

Natuurlijk mag je zelf ook nog andere toppings kiezen!

Vrijdags ben ik vaak moe van een week hard werken en ik vind het dan heerlijk om lekker gemakkelijk wat te bestellen. Zelfs hier in Den Helder komen er eindelijk vegan opties. Zo bestelde ik al een paar keer Vegan Sushi van een nieuwe sushi bezorgservice en sinds nu  staat de Vegan Supreme van Subway ook op mijn lijstje voor de chille vrijdagavonden. Want hij is namelijk echt heerlijk! Die quinoa burgertjes zijn echt de hemel!

Eet je nog niet plantaardig?

Veel van mijn bezoekers zijn, net als ik, aanhangers van een veganistische levensstijl. Maar het kan zijn dat jij op mijn blog bent beland omdat je zocht naar product reviews, een lekker recept wilde maken of omdat je je wilt verdiepen in het kweken van je eigen avocadoplant. Hoe dan ook, een plantaardig voedingspatroon is echt niet meer zo moeilijk anno 2019. Daarom wil ik je vragen om een eerste stap te zetten en mee te doen aan een week zonder vlees waar onder andere Subway een trotse sponsor van is. En wil je helemaal knallen, maak van deze week dan ook meteen een ei, zuivel en honing vrije week. Wedden dat je nooit meer terug wilt?

Volg:

2 Reacties

  1. 11 maart 2019 / 09:31

    Yes yes yes! Het is absoluut booming, de opkomst bij Veggie World was ook weer niet normaal haha 😛 Maar dat is alleen maar een goed teken 🙂

    • 12 maart 2019 / 16:14

      Haha, ja! Dat is zeker een goed teken! Superfijn om te zien dat steeds meer mensen kiezen voor een plantaardige levensstijl 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..