Mijn favoriete vegan verzorgingsproducten (voor mannen)

vegan verzorgingsproducten (voor mannen)

Ik ga inmiddels al een tijdje mee in de vegan wereld en heb ook best wat vegan verzorgingsproducten getest en geprobeerd. Vandaag laat ik je in een overzichtje zien welke producten mijn favoriete vegan verzorgingsproducten zijn, waarom en waar je ze kan kopen. Gesponsord met mijn eigen portemonnee welteverstaan.

 

vegan verzorgingsproducten (voor mannen)

Vegan verzorgingsproducten voor onder de douche

Ik douche iedere ochtend zo’n 5-7 minuten en het is fijn om dan goede, snelwerkende vegan doucheproducten te gebruiken. Ik gebruik standaard:

– Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo (1x per week) (Verkrijgbaar bij Holland & Barret)

De shampoo schuimt lekker en daardoor hoef ik maar een klein beetje te gebruiken. Met zo’n fles doe ik dus ook echt maanden. Dat komt ook omdat ik het maar één keer per week gebruik. Wist je dat vaak je haren wassen helemaal niet zo goed is voor je haar?

– Veganese Conditioner van Lush (1x per week) (Verkrijgbaar bij Lush winkels & Lush Webshop)

Deze conditioner werkt heel fijn. Hij ruikt lekker en geeft mijn haar een zijdezacht gevoel. Ook hiervan gebruik ik maar een klein beetje per keer omdat het gemakkelijk verdeelt in je haar.

– Happy Hippy douchgel of Inecto douchegel (Happy Hippy verkrijgbaar bij Lush winkels & Lush Webshop, Inecto bij Action, Big Bazaar en Holland & Barret)

Beide douchegels zijn erg lekker en hebben een soortgelijke geur. Het frisse van limoen geeft mij in de ochtend echt een boost en ik ben direct goed wakker. Ik heb geen Lush in de buurt en daarom kies ik ook wel eens voor het goedkopere alternatief van Inecto (verkrijgbaar bij Action & Holland & Barret).

– Baardshampoo & Conditioner van Bulldog (Verkrijgbaar bij Etos en online)

In een baard blijft vaak veel viezigheid hangen. Ook al heb ik maar een kort baardje, ik wil wel graag dat het schoon is. Deze heerlijk frisse baardshampoo en conditioner van bulldog is daar perfect voor!

 

vegan verzorgingsproducten (voor mannen)

 

Vegan gezichtsverzorging

Toen mijn leven als dertiger begon, begonnen ook de charmante kraaienpootjes, lachlijnen en rimpeltjes. Niets ergs aan hoor, ik vind ouder worden een prachtig proces. We mogen gezegend zijn dat we oud(er) worden want het leven is niet vanzelfsprekend. Ik gebruik maar een paar producten voor mijn gezichtsverzorging:

– 9 to 5 reinigingslotion van Lush (Verkrijgbaar bij Lush winkels & Lush Webshop)

Na een dag in de grote boze wereld wil ik mijn gezicht graag goed schoonmaken. Ik haal eerst een warm washandje over mijn gezicht, daarna smeer ik de 9 to 5 reiniginglotion erop en daarna gebruik ik de andere kant van het washandje nog een keer. Het geeft echt een fris en vrij gevoel. Heerlijk!

– Paula’s Choice for men dagcrème (Verkrijgbaar bij Cosmania.nl)

Deze dagcrème van Paula’s Choice 4 men trekt snel in. Daarnaast geeft deze crème geen glans of gloed op mijn huid maar verzorgt heel goed. Ook zit er een zonnefactor in, wel zo fijn!

– Paula’s Choice for men nachtcrème (Verkrijgbaar bij Cosmania.nl)

Wie A zegt, moet ook B zeggen. Daarom gebruik ik naast de dagcrème ook de nachtcrème van Paula’s choice 4 men zodat mijn huid optimaal wordt verzorgd.

 

vegan verzorgingsproducten (voor mannen)

Vegan gebitsverzorging

Tandpasta was een van de laatste dingen die ik moest veganizen. Ik heb maar één gebit en daar wil ik goed voor zorgen. ’s Ochtends poets ik met Nordics Coconut + Mint (of Ecodenta coconut) en ’s avonds poets ik mijn tanden met Ecodenta Whitening with Black Charcoal. De kokostandpasta’s smaken niet heel sterk maar dankzij de kokosolie werken ze ontstekingsremmend. De Ecodenta met Black Charcoal heeft juist weer een hele sterke smaak en maakt mijn tanden schoon en keurig wit! (Ecodenta is verkrijgbaar bij Holland & Barret, Bol.com, Ah.nl, Drogist.nl en vele andere webshops, Nordics alleen via de webshop uit Bulgarije)

 

vegan verzorgingsproducten (voor mannen)

Vegan parfum

I saved the best for last. KARMA! Dit is echt mijn all time favorite parfum. Deze parfum is behoorlijk sterk, houtig en lekker kruidig. Precies waar ik van houd! Mijn collega zegt altijd dat ik naar de wereldwinkel ruik. En ja, dat vind ik een compliment! Ik draag deze parfum bijna elke dag. Alleen met de feestdagen gebruik ik een ander geurtje. Namelijk DEN van RUIK. (Karma is verkrijgbaar bij Lush Winkels en Lush Webshop. Den is/was verkrijgbaar via de website van Ruik)

Kende je al deze producten al? Wat is jouw all-time favorite?

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 24 mei 2018 / 08:59

  Ik krijg ook weleens vragen voor dierproefvrije mannen skincare, maar daar heb ik zelf natuurlijk helemaal geen ervaring mee. Super fijn artikel dus!

  • 15 juni 2018 / 13:40

   Oh, je mag ze gerust naar mij doorverwijzen hoor. Ik probeer steeds meer en kom dus steeds beter achter wat ik wel en niet prettig vind!

 2. 24 mei 2018 / 08:51

  Die shampoo van Dr. Organic is ook mijn vriends favoriet! Ik haal hem dan ook voor hem in huis. 🙂 Hij doet inderdaad al een eeuwigheid met zo’n flacon. Wij proberen onze haren ook maar één keer per week te wassen en meestal lukt dat wel. Veganese heb ik in de sale gekocht, maar moet ik nog in de douche zetten. Van de sampletjes was ik in ieder geval fan! Fijn lijstje!

  • 15 juni 2018 / 13:47

   Die shampoo is echt fijn hè? Ik ben er echt super enthousiast over! Maar ik was dus laatst bij de DM en heb daar ook shampoo’s gekocht. Die mag ik pas proberen als de Dr. Organic op is, dus ik was m’n haren nu even wat vaker 😉

 3. 24 mei 2018 / 08:04

  Wat leuk dat Paula’s Choice ook verzorgingsproducten voor mannen heeft! Zo’n fan van dat merk 🙂 En je tandpasta-tips ga ik ook even uitzoeken! Ik ben zelf al een stuk of vijf jaar vegan en heb nog steeds niet de perfecte (liefst ook natuurlijke) tandpasta gevonden. Maar nieuwe dingen uitproberen vind ik leuk hihi.

  • 15 juni 2018 / 13:49

   Ja, dat wist ik voorheen ook niet! Ik vind PC4Men echt heel prettig! Dat is mijn standaard gezichtsverzorging geworden. Love it!

   Nieuwe dingen uitproberen vind ik ook heerlijk en de tandpasta vallen hier echt in de smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..