Vegan | Wat ik eet op een dag #24

Vegan wat ik eet op een dag 24

Huh? Op dinsdag een nieuwe Wat ik eet op een dag? Yes! Ik maak het artikel meestal op zondag en ik heb besloten zondags mijn schermtijd zo veel mogelijk te beperken. Ik vier natuurlijk al een Phone Free Sunday en ik probeer ook minder achter de computer te zitten. Daarom maak ik dit artikel nu op maandag en publiceer ik ‘m op dinsdag. Hier is numero 24!

24 wat ik eet op een dag vegan ontbijt

Ontbijt

Ik sta altijd heel vroeg op en dat doe ik ook op zondag. Door de week is het meestal 5.45 uur en in het weekend iets later. Deze zondag was het 7.00 uur toen ik uit mezelf wakker werd. Meestal ontbijt ik niet, maar ik had deze nog staan en had er super veel zin in. Lekker verfrissend op zo’n warme ochtend.

wat ik eet op een dag 24 bapao

Lunch

Het ziet er niet zo spectaculair uit, maar deze saté bapao van Boon met een beetje chilisaus zijn zo lekker! En ja, ik kan het dan niet bij eentje laten. Het toffe is dat er echt bonen in deze bapao zitten. Ook nog lekker gezond dus!

wat ik eet op een dag 24 chips

Naturel Chips

Ik ging bij een vriendin bijkletsen en serie kijken. Serie kijken zonder tsjips kan niet hoor. Haha! Dus we hadden lekker een bakkie naturel chips. We keken samen Once upon a Time en ik ben inmiddels bij seizoen 4 en het is echt zo’n fantastische serie! Dus als je nog wat zoekt..

 

24 wat ik eet op een dag spagetti

Diner

Het vriendinnetje waar ik was maakt de lekkerste pasta bolognese. En altijd als ik om, maakt ze ‘m weer! Lekker veel groente, lekkere vegan gehakt, handjevol gebakken champignons, love it! En nog steeds heb ik ‘m thuis niet gemaakt.. haha! Binnenkort maak ik het en dan deel ik het recept!

 

wat ik eet op een dag 24 toetje

Toetje

Als toetje had ze een heerlijk raketje voor me geregeld. Ik vind raketjes en die ijslollies (die zakjes die je zelf moet bevriezen zeg maar) het allerlekkerste. Dus daar scoorde ze zeker punten mee 😀

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..