Wat ik eet op een dag – De Vegan Weight Watchers editie!

Wat ik eet op een dag – De Vegan Weight Watchers editie!

In de Weight Watchers app heb je een social media gebied genaamd Connect. Veel veganisten, vegetariërs en flexitariers komen met het nieuwe programma een beetje in de knoop omdat veel dierlijke producten 0 SP zijn geworden en die mag je onbeperkt eten. Maar wij vegan Weight Watchers willen dat natuurlijk niet! Ik vertel graag wat ik eet op een dag en hopelijk kan ik hier iemand mee inspireren.

Ontbijt: (zie foto hierboven)

250 gram ongezoete soyayoghurt van Alpro Soya. 0 SP
Een banaan in stukjes gesneden. 0 SP
Een handvol bevroren frambozen. 0 SP
50 gram Leef havermuesli met chocolade. 6 SP

Tussendoor: een Snelle Jelle Zero. 3 SP en/of 200 gram Edamame boontjes 0SP.

Lunch: 3 Bolletje Knackebröd Sesam crackers met 10 gram Calvé pindakaas met stukjes (per cracker) in totaal 12 SP

Tussendoor: een banaan en een appel. 0 SP

Diner: Chili met rijst (en optioneel Tortilla chips) Zonder chips is het 2 SP, met 50 gram chips is het 9 SP.

In totaal kom ik uit op 30 smartpoints. De vrouwen die ik spreek mogen 23 SP van Weight Watchers. Dus als je de tortilla chips laat staan bij de chili, kom je met dit overzicht precies uit! Of je neemt geen Snelle Jelle Zero en neemt 20 gram chips. Dan kom je ook uit. Hopelijk heb je hier wat aan. Als je vragen hebt, reageer dan vooral hieronder in de reacties. Ik help je waar ik kan. Wat betreft de chili, daar komt komende week het recept voor online!

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 7 januari 2018 / 20:07

  Wat?? Is een banaan 0 SP? 1 banaan bevat toch 100kcal? En ik kan er wel meteen 5 achter elkaar op!

  • 9 januari 2018 / 10:22

   Haha ja een banaan is 0 punten! De echt gezonde keuzes, zoals fruit, bonen en veel groenten, zijn 0 punten. Dus het best haalbaar!

 2. Lucy
  7 januari 2018 / 00:33

  Leuke eetdag. Ik volg je ook op connect en bewonder je power dat je doorgaat. Helaas mag ik maar 23SP en manOman die zijn echt zo op. ? Jouw muesli ga ik ook even opzoeken. Zelf eet ik graag warme havermout met amandelmelk bessen en banaan.

  • 9 januari 2018 / 10:24

   Ja, ik lees het vaak. 23 SP is echt zo weinig. Ik weet niet of ik dat wel zou kunnen. Ja, tenzij ik echt alleen nog maar fruit zou eten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..