Afval journey met Weight Watchers #6

Afval journey met Weight Watchers #6

Let it go, let it goooo! En dat deed ik tijdens de feestdagen. Man, wat heb ik weer veel gevreten. En ik had mezelf nog zo voorgenomen om het binnen de perken te houden en een beetje aan Weight Watchers te denken. Nou, think again.
Het ging al mis met kerst

Ik had me voorgenomen om met kerst ‘normaal’ te eten. Niet belachelijk veel, maar gewoon tot ik goed verzadigd was. Dat ging best goed. Tot we op de bank ploften bij een vriendin en de tafel vol werd gezet met hapjes. Ik ging los. Ik was gewoon al vol hoor, maar ja, er is altijd ruimte. Mijn maag is een bodemloze put. Weight Watchers? Never heard of it. Ik vind het heel zwak van mezelf. Maar goed, tweede kerstdag aten we netjes aardappeltjes, rode kool en een vegan cordon bleu. Om vervolgens chips en een halve bak Professor Grunschnabel ijs te eten. Sjonge jonge. Lekker bezig, Sytse!

De moed opgeven

Ik had de moed een beetje opgegeven en ik geloofde niet echt dat het tot oud en nieuw nog goed kon gaan. Op een paar dagen na, heb ik mezelf weer lekker vol zitten douwen met niet voedzame snaaierij. En weet je, ik accepteer het maar want ik kan er weinig aan doen. Na oud en nieuw ben ik gewoon weer verder gegaan. Kroontje recht en weer in het gareel. Het hielp ook niet echt mee dat ik vakantie had. Uitslapen, laat naar bed, geen ritme in de dag en dus geen ritme in het eten. Mijn vakantie is bijna voorbij en het gaat gelukkig alweer een dag goed. En nu volhouden!

Maar er is ook goed nieuws!

Ondanks dat ik zo slecht ging met eten, ging ik heel goed met yoga. Op een dag na, heb ik iedere dag mijn yogaoefeningen gedaan. En eerlijk, ik doe nu soms gewoon twee ‘lessen’ achter elkaar. Ik word er beter in, heb meer rust tijdens yoga en heb er ontzettend veel plezier in! Dus het is niet alleen maar kommer en kwel hoor.

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 2 januari 2018 / 11:44

    Gelukkig maakt een dagje echt niet zoveel uit. Met een normaal ritme is het zoveel makkelijker om gezond te eten. Ik zou je niet te schuldig voelen en met goede moed verder gaan!

  2. 2 januari 2018 / 11:33

    Mijn doel voor december was vooral om niet aan te komen. En tot nu toe is dat gelukt. Na kerst was ik wel iets aangekomen, maar doordat ik de rest van de maand wel was afgevallen sta ik overall nog steeds in de min 🙂

  3. 2 januari 2018 / 10:53

    Een groot feest der herkenning :). Op naar een gezond 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..