Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Daar is het al hoor. Het jaar 2018 is nu echt begonnen. Of misschien heb je zo’n kater dat je je nog even in 2017 bevindt. En dat is prima. Maar kanonnen wat is 2017 voorbij gevlogen!
Ik hoop dat je ook een hele leuke jaarwisseling hebt gehad! Misschien ben je wel lekker vroeg naar bed gegaan en heb je niets van de jaarwisseling meegekregen. Misschien heb je de Staatsloterij gewonnen! Vergeet mij dan niet hè? Ik kan ook best nog wat gebruiken.

Natuurlijk kan ik nu een heel sentimenteel verhaal gaan houden over ‘hoe fantastisch 2017 was’ en ‘hoe fenomenaal 2018 gaat worden’. Zo ben ik niet hoor (misschien een heel klein beetje). In twintig achttien ga ik lekker met mezelf aan de slag en mezelf beter, gezonder, liefdevoller en gelukkiger maken. Het is een on-going process en dat duurt jaren. Daar ben ik stiekem wel blij om hoor. Zo kan ik ieder jaar, iedere maand, wat zeg ik, iedere dag weer wat leren. Over mezelf, over de wereld waarin we leven en over houden van.

Recepten, foto’s, duurzame tips, hotspots, product reviews, boek recensies, plantjes, interviews, yoga, alles! Ik ga je dit jaar ook weer voorzien van alles wat me bezig houdt en waar ik blij van word. Ik hoop dat je in dit nieuwe jaar ook bij me blijft want zonder jou, zonder jullie, is er niets aan. Jullie houden mijn blog en social media levendig, fijn en warm. Het is toch altijd een beetje online thuiskomen dankzij jullie. Bedankt!

Laten we 2018 starten met twee goede nieuwtjes: 1. Er zijn meerdere bedrijven bezig met het maken van een vegan rookworst (hallo stamppot boerenkool en hutspot). Zo wordt plantaardig eten voor de stamppot lovers nog net iets gemakkelijker gemaakt! Ik kan niet wachten tot ze op de markt komen want ik ben echt onwijs nieuwsgierig! 2. Word on the street is dat er in tweeduizendachttien niet één maar twee vegan magazines in Nederland uitgebracht worden! Joepie!!

Toch sluit ik af met een paar lieve woorden: Houd van jezelf, van de mensen om je heen en probeer het beste uit jezelf te halen en dat uit te dragen. Wees blij met wie en waar je bent. Natuurlijk kan het altijd beter en lijkt het gras ergens anders altijd groener. Maar eerlijk? Je kon het stukken minder treffen. Gelukkig nieuwjaar en we spreken elkaar! 

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 1 januari 2018 / 23:24

    Niet heel erg origineel: maar de beste wensen voor 2018! 😉

  2. 1 januari 2018 / 13:02

    Mooie woorden Sytse! Jij ook een gelukkig nieuwjaar en veel succes met de goede voornemens! En veel inspiratie gewenst voor het groene broertje ?

  3. 1 januari 2018 / 09:27

    Gerookte tofu smaakt ook prima bij de stamppot en in de erwtensoep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..