Waarom ik nog steeds Pokemon Go speel

Pokemon Go

Mensen die mij al wat langer volgen weten dat ik al sinds mijn pubertijd in gevecht ben tegen de kilo’s. De ene keer val ik weer wat af, daarna kom ik weer wat aan. Ik ben daarom altijd op zoek naar manieren om meer te bewegen en fit te blijven. Pokemon Go helpt me daarbij!

Extra beweging dankzij Pokemon Go

Naast mijn leven al blogger/ZZP-er heb ik een kantoorbaan van 4 dagen in de week. Dat betekent eigenlijk dat ik zo’n 6 in de week achter een computer zit. Ik geloof niet echt dat het menselijk lichaam gemaakt is om zo lang te zitten en ik (ik spreek voor mezelf) moet echt meer bewegen om fit te worden. Met mijn gezellig collega’s ga ik wel in de pauze altijd een blokje om en ik doe regelmatig yoga, maar dat is niet genoeg. Dankzij Pokemon Go ga ik er ook vaak ’s avonds na een werkdag nog een uurtje op uit. Maar ook op vrije dagen (ik had vanaf zaterdag tot en met vandaag vrij) ga ik elke dag een (dik) uur wandelen om toch even de deur uit te gaan. Als het droog is dan he, als het regent blijf ik wel thuis natuurlijk. In m’n eentje wandelen doe ik niet zo snel, maar dankzij Pokemon Go doe ik dat dus wel! Ik herinner me nog een krantenkop uit 2019 van Omroep Brabant: “Ik ben 25 kilo afgevallen sinds ik Pokemon Go speel!” – Hoe gaaf!! Dat een spelletje dat teweeg kan brengen. Het hele artikel lees je hier: Artikel Omroep Brabant. Hopelijk is dat de een toekomstige titel van een artikel van mij.

Toffe mensen in de Pokemon community

De vegan community is super tof. Dankzij mijn vegan lifestyle heb ik heel veel leuke mensen leren kennen. Maar ook de Pokemon community is heel tof! Dankzij Social Media heb ik zoveel leuke mensen leren kennen uit de Pokemon Community. Wist je dat veel Pokemon trainers (haha, ja i did it) ook vegan zijn? Of is dat toevallig omdat ze mijn kennen van Het Groene Broertje? Dat kan natuurlijk ook. Op Facebook zitten hele groepen die Pokemon Go, Sword of Shield op de Switch spelen en/of net als ik de trading card game sparen. En door op deze manier te connecten, heb je het direct onwijs gezellig met elkaar. In die community’s praten we over pokemon maar dus ook vaak over veganisme. Echt leuk!!

 

Pokemon Go - pokeball

Ik ben gewoon best een nerd

There, i said it. And without shame. Ik ben gewoon fan van Pokémon. Dat is al zo sinds ik klein was. Toen spaarde ik de kaarten al en dat doe ik nu gewoon weer. De kaarten van toen zijn inmiddels vies veel geld waard. Beetje jammer dat die van mij nergens meer te vinden zijn. Anders was ik nu echt rijk. Ik had die beroemde Charizard 5 keer. Dus reken maar uit. Haha! Ik merk dat nu ik ouder word (ik ben in een jaar tijd ineens 6 jaar ouder?) het gewoon heel fijn vindt om meer tijd voor mezelf te nemen. Ik vind het heerlijk om een paar uurtjes achter de Switch te zitten. Maar dus ook om in m’n eentje gewoon een uur tot anderhalf te gaan wandelen en Pokemon Go te spelen.

Ik heb al helemaal zin in de lente en de zomer. Vorige zomer liep ik soms 15 kilometer met m’n powerbank in m’n broekzak. Can’t wait! Vriendjes worden op Pokemon Go? Mijn Friend code is : 3627 0581 8575 (Ja, ik heet echt Soymilk911).

Heb jij een hobby waarvan je het eigenlijk niet durft te vertellen? Of spaar je Pokémonkaarten en wil je ruilen? Let me know!

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 12 maart 2020 / 00:33

  Zo leuk! Ik speel het met vlagen, een tijdje geleden weer begonnen en meteen enthousiast weer nieuwe Pokémon gaan vangen. Verder speel ik sowieso graag spelletjes op pc of Nintendo ds. Ik woonde in Utrecht trouwens bij een straat in de buurt met wel meer dan 10 stops in 1 straat. Ideaal!

 2. 11 maart 2020 / 14:17

  Ik speel een andere versie van hetzelfde spel: geocachen. Ook leuk en nee ik schaam me er niets voor!

 3. 11 maart 2020 / 13:56

  Leuk! Ik speel bij vlagen fanatiek, maar soms ook tijden niet. We zijn al vriendjes volgens mij 🙂

 4. 11 maart 2020 / 12:56

  Ik ben ook opgegroeid met Pokémon en blijf het geweldig vinden! ♥ Alleen speel ik – en dat heb je vast ook wel gemerkt – hoe langer hoe minder Pokémon GO omdat ik het niet meer zo leuk vind doordat ik al die nieuwe Pokémon niet ken. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..