Waaah! Ik sta in de Helderse Courant!

Waaah! Ik sta in de Helderse Courant!

En dan sta je ineens pontificaal in de krant. Ik wist natuurlijk al dat het er aan zat te komen na het ontzettend leuke interview met Bo-Anne maar om het in het echt te zien is toch wel mega super gaaf!

Klik op de foto om het artikel te lezen!

 

Het was echt een super leuk interview en eigenlijk alles is aan bod gekomen. Het ontwikkelen van recepten, mijn veganistische leefwijze maar ook het milieu en waarom ik zo duurzaam mogelijk wil leven. Ik ben benieuwd wat je van het artikel vindt!

Fotografie: George Stoekenbroek

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 10 maart 2017 / 18:43

  Lekker vlot positief artikel 🙂 En je staat goed op de foto 😉

 2. 7 maart 2017 / 15:10

  Heel erg leuk om te lezen! Het is echt een tof artikel geworden!

 3. 7 maart 2017 / 13:08

  Super leuk Sytse en ook nog eens een leuke foto erbij! Hoop dat het wat bezoekers naar je site gaat brengen, zou extra leuk zijn natuurlijk!

  • 9 maart 2017 / 11:35

   Haha, dat zou een mooie bijkomstigheid zijn! Maar ik hoop dat dit mensen aan het denken zet en er meer mensen vega(n) gaan eten. Elk stapje naar een betere wereld is er één 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..