Vegan | Wat ik eet op een dag #27

Vegan | Wat ik eet op een dag #27

Het is weer tijd voor een nieuw eetdagboekje! Ik maakte (niet zo mooi uitziende) scrambeled eggs met kala namak. En, voor het avondeten hoefde ik niet te koken! Super chill! Hoe dat kwam, vertel ik je hieronder. Dit is mijn vegan eetdagboekje nummer 27!

Ontbijt/lunch

Ik ontbijt eigenlijk niet en als ik om 12 uur mijn eerste maaltje bij elkaar raap, vind ik dat ook niet echt een brunch. Haha! Maar goed, hier is ie al! Mijn tweede keer scrambeld eggs van tofu! Ik ben nog een beetje op zoek naar de verhouding die ik lekker vind. Toen ik nog kippeneieren at, maakte ik dit vaak met koekaas en ketchup. Hier heb ik de nieuwe AH geraspte kaas onder de tofu gedaan en de ketchup (obviously) eroverheen. Echt lekker! De stukjes mogen nog wel iets kleiner, maar dit was een prima tweede poging!

Avondeten

De dag voordat ik dit eetdagboekje maakt, was ik in Almelo bij de vegan cosmetica winkel Watmaaktjemooi. Ik maak de foto’s voor haar Instagrampagina en moest even wat spulletjes ophalen en terugbrengen. Het is voor mij 2,5 uur rijden, dus ik boekte een hotel en bleef bij Jeanette eten. Ze had heerlijke nasi gemaakt. Maar omdat ik naar de Sligro wilde voor de vegan kaassaus, ontstonden er allemaal andere ideeën om te eten. Zo zagen we vegan vlammetjes maar ook een doos met 97 nuggets van de Vegetarische Slager. Je begrijpt. De nasi bleef staan en we aten nuggets met zoete aardappelfrietjes. Omdat er zoveel nuggets in zaten, heb ik ook een bakje mee naar huis genomen. Ze waren al ontdooit dus moesten echt op. En van Jeanette kreeg ik twee bakjes nasi mee, dus dit was een snel maar super lekker maaltje! En ja je ziet het goed, er zit ook tofu door want dat had ik nog over van mijn vorige maaltijd!

Sneks

Ik was deze avond alleen thuis en had net de nieuwe cashew smeersels van de appie gespot! Die wilde ik natuurijk meteen proberen. Deze naturel spread is echt super duper lekker. Die met Jalapeños not so much. Ik houd wel van pittig, maar ik proefde bij deze echt alleen maar Jalapeño. Daar was ik na 2 toastjes wel klaar mee. Maar gelukkig is deze naturel echt de hemel, dus ik heb er heerlijk van genoten!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje in mijn menu te nemen in deze vegan wat ik eet op een dag. Benieuwd naar voorgaande overzichtjes? Check dan: Wat ik eet op een dag overzicht.

 

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..