Review | Lush Twilight Bodyspray

Lush Twilight Bodyspray

Twilight is een van de meest bekende geuren van Lush. Persoonlijk ben ik er ook groot fan van. Het is een heerlijke lavendel geur met wat extra’s. De Twilight Bodyspray gebruik ik niet alleen voor m’n body. Benieuwd hoe ik deze spray gebruik? Lees dan gauw verder!

Een rustgevend gevoel met Lush Twilight bodyspray

We leven in een snelle en soms gehaaste wereld. Je hebt iets nieuws gekocht en voor dat je het goed en wel in de gaten hebt, is er alweer een nieuwere versie van wat jij nét hebt gekocht. Dat kan soms best wat overweldigend zijn. Dan is het fijn als er iets is dat je helpt om even stil te staan en misschien zelfs wel beter helpt slapen. Ja, je raadt het al: deze Lush Twilight bodyspray gebruik ik voornamelijk als bed-spray. Heerlijk een beetje op het dekbed, op het kussen. En als ik dan naar bed ga, dan waan ik me direct in een lavendel veld waar ik heerlijk tot rust kom en waarna ik volledig zen in slaap val.

De Ingrediënten van Twilight

De Lush Twilight Bodyspray heeft maar 14 ingrediënten. Eerlijk gezegd vind ik dat best weinig omdat ik van de meeste producten (niet zozeer van Lush) ben gewend dat er een boekwerk aan ingrediënten in verwerkt zit. Ik som de ingrediënten hier voor je op:

– DRF-Alcohol
– Water
– Parfum
– Glycerine
– Benzoëhars
– Lavendelolie
– Tonka Aboslue
– Ylang Ylang olie
– Benzyl Benzoaat
– Benzyl Cinnamaat
– Cinnamal
– Courmarine
– Limonene
– Linalool

Lush Twilight Bodyspray 2

Op het parfum en de DTF-Alcohol na, zijn het allemaal natuurlijk ingrediënten. Wel zo fijn voor als je dit wel op je lichaam sprayt. De DTF-Alcohol en Parfum zijn veilige synthetische stoffen. Dus je kan net als ik, prima je bed benevelen met deze heerlijke spray!

De geur is echt een heerlijke lavendelgeur waarbij de tonen van tonka je net wat meer magie brengen. Of zoals Lush het zelf omschrijft: Twilight is de geur van Magie. En dat ben ik zeker met ze eens. Het is een geur die denk ik iedereen aanspreekt. Het is rustgevend, geeft je een fijn gevoel en mij brengt de geur Twilight echt tot rust.

DE KOSTEN EN VERKRIJGBAARHEID

Twilight is net zoals alle andere producten van Lush, uitsluitend bij Lush verkrijgbaar. Twilight is in verschillende Lush winkels te koop (sowieso in de Flagship Store in de Kalverstraat in Amsterdam) en online. Voor 200 milliliter betaal je € 25,-

Benieuwd naar andere product reviews? Neem gerust een kijkje bij de rest: Product Reviews.

 

 

 

 

 

Volg:

2 Reacties

  1. 28 december 2019 / 13:18

    Kan je geloven dat ik nog nooit een Body Spray van Lush gebruikt heb?! Deze lijkt me inderdaad wel ideaal als bed mist. Twilight is zo’n heerlijke geur! ?

    • 2 januari 2020 / 13:31

      Niet?! Het was echt een van de eerste dingen die ik kocht van Lush.. Momenteel heb ik 3 verschillende staan.. haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..