Lush Kerst Sale | Shoplog 2019

Lush Kerst Sale 2019

De Lush Kerst Sale was weer een waar feestje! Ik heb ontzettend lekkere producten gekocht en heb mezelf echt verwend. Lush is altijd vrij prijzig, dus het was fijn dat ik wat extra dingetjes met 50% korting kon meepakken. Dit kocht ik in de Lush Kerst Sale van 2019!

Wat is de Lush Kerst Sale?

Lush heeft ieder jaar een prachtige kerst-collectie. Deze feestdagen-collectie is altijd super populair, maar ik vind de producten vaak ook best prijzig. Aan het einde van het jaar (de Lush Kerst sale begint op 2e kerstdag) willen ze alle producten die van de Halloween-collectie, de Kerst-collectie of binnen een bepaalde tijd over datum zijn, zo snel mogelijk uit de schappen hebben. Daarom krijgen deze producten een prachtig stickertje met 50% korting erop. Voorheen was deze sale ook altijd online maar dat is sinds dit jaar niet meer zo (in Nederland). De website was dan altijd overbelast en als je onwijs veel geluk had, kon je online afrekenen. ’s Ochtends vroeg klaarzitten voor de sale, dat is er dus niet meer bij. Maar gelukkig was ik met Reinier in Amsterdam en ging ik lekker offline shoppen bij de Lush Kerst Sale!

Lush Kerst 2019 Shoplog

Ik heb (voor mijn doen) behoorlijk veel gekocht. Ik ben zelfs drie keer naar de Lush geweest omdat ik de eerste keer te bescheiden was  met m’n 3 bath bombs, de tweede keer de Yog Nog bodyspray was vergeten en ‘m toch graag wilde, en na de derde keer was m’n Lush haul compleet <3 Dit heb ik gekocht:

– Yog Nog douchegel (€ 34,- nu 50% korting)
– Enzymion Moisturiser (€ 25,- normale prijs)
– Fire Ball Bath Bomb (€ 6,50 nu 50% korting)
– Yog Nog Bodyspray (€ 25,- nu 50% korting)
– Twilight Bath Bomb (€ 5,50 normale prijs)
– Twilight Bodyspray (€ 25,- normale prijs)
– Word’s smallest disco bath bomb (€ 6,95 nu 50% korting)
– Lush Fighting Animal Testing Bag (€ 12,95 normale prijs)
– 2x Luxury Lush Pud Bath Bomb (€6,50 nu 50% korting)
– Shoot for the starts Bath Bomb (€6,50 nu 50% korting)

Lush Kerst 2019 Shoplog 3

In totaal was ik zo’n € 115,- kwijt in de drie keren dat ik bij Lush langs ging. Best een behoorlijk bedrag, maar ik kan dan serieus superlang vooruit. Dus ik vind het de verwennerij echt meer dan waard. Daarnaast vieren wij geen Sinterklaas meer en met kerst doen wij ook niet aan cadeautjes. Dus ik mocht mezelf best wat gunnen toch? Haha!

Natuurlijk ga ik alle producten individueel nog reviewen en dan komen ze op de Product Review pagina te staan. Nu weet je wat er ongeveer in de Lush Kerst Sale 2019 te koop was. Wil je liever een compleet overzicht? Dan verwijs ik je door naar BeautySpots. Zij heeft het persbericht overgenomen en online gezet, lekker inzichtelijk!

Lush Kerst 2019 Shoplog 2

Deze fire ball lijkt me trouwens echt de hemel! Hij ruikt behoorlijk sterk naar kaneel en daar houd ik tijdens de winter echt van! Ik kan niet wachten om met deze rakker in bad te springen!

Welk product wil je het liefst zo snel mogelijk in een review terugzien? De dromerige Twilight bath bomb? De karamelachtige Yog Nog douchegel of toch liever de Enzymion Moisturiser?

 

 

 

Volg:

2 Reacties

  1. 30 december 2019 / 16:45

    Wat een heerlijke haul! Shoot for the Stars is serieus een van m’n lieveling-Bath Bombs ever. Zo’n prachtig ding – en zo heerlijk zacht voor je huid! Hier in België begint de Sale pas op drie januari; ik ben benieuwd wat ik ga kunnen scoren! In feite heb ik niets nodig, maar het is zo verleidelijk!

    • 2 januari 2020 / 13:30

      Haha, ik had ook niks nodig eigenlijk.. OEPS!! De shoot for the stars bathbomb heb ik nog nooit gehad, dus ik ben super benieuwd!! Veel plezier morgen!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..