Review | Karma Parfum van Lush

Karma van lush

Karma van Lush is al jaren mijn favoriete parfum. Vrienden van mij weten, als ze Karma ruiken, kan Sytse niet ver weg zijn. Het is een stevige en aanwezige geur en je herkent ‘m echt uit duizenden. Wat maakt Karma van Lush zo uniek en wat zorgt ervoor dat dit al jaren mijn favoriet is?

Hip & Bohemian

Lush omschrijft de geur van Karma zelf als Hip en Bohemian. De geur is een mix van sinaasappel, kruiden en patchouli. Het is een uniek parfum voor free minded people. Als ik de geur zelf moet omschrijven, is het een geur die me doet denken aan een hippiefestival waar alles mag en niets moet. Vrijheid blijheid. Waar je kan zijn wie je bent, zonder dat iemand daar ook maar iets van vindt. Het is kruidig, aanwezig, maar tegelijkertijd ook fris. Het is wel echt unieke geur. Ik denk dat je er verliefd op wordt of het verschrikkelijk vindt. Zelf ben ik natuurlijk groot fan.

De ingrediënten van Karma van Lush

De ingrediënten van dit parfum zijn gemaakt van 100% natuurlijke stoffen en veilige synthetische stoffen. In totaal bestaat dit parfum uit iets meer dan 20 ingrediënten. Dit zijn ze:

100% natuurlijk: – Water- Patchouli-olie – Glycerine – Limonene – Braziliaanse sinaasappelolie – Lavandinolie – Pijnboomolie – Citroengrasolie – Elemiolie – Stekelstruikolie – Cinnamal – Citral – Geraniol – Citronellol – Linalool – Benzyl Benzoaat – Benzyl Cinnamaat – Hydroxycitronellal

Veilige synthetische stoffen:  – DRF-alcohol – Parfum – Cinnamyl-Alcohol.

Wat ik zelf vooral heel fijn vind is dat het grootste gedeelte van de ingrediënten helemaal natuurlijk is. Dat voelt toch beter dan een super chemisch goedje in je nek spuiten.

Lush Karma Parfum

Waarom is Karma van Lush nou precies favoriet?

Het is uniek. Ik geloof dat ieder mens uniek is en dat ieder mens zijn eigen lichaamsgeur heeft. Een passend parfum, sluit perfect aan op je eigen lichaamsgeur. Karma doet dat voor mij. Het zorgt ervoor dat ik ruik zoals ik wil ruiken. Het geeft mij een gevoel van vrijheid en individualiteit. Ik, net als jij, ben een uniek wezen en deze parfum straalt dat op een of andere manier uit. ik kan er niet precies een vinger op leggen waarom dat zo is, maar zo voelt het voor mij.

Kosten en verkrijgbaarheid

Het parfum kost € 39,- voor 30ml. 100ml kost € 79,- Daarnaast heeft Lush in de Karma lijn ook een Bubble Bar, Solid Perfume, Bodylotion, Wash Card, Shampoo Bar & Shower Bomb. Het is een geur die het hele jaar verkrijgbaar is bij alle Lush winkels en online.

Volg:

9 Reacties

 1. 26 februari 2019 / 15:20

  Oh ik hou zo van de producten van Lush <3 Ben heel benieuwd hiernaar!

 2. 20 februari 2019 / 14:38

  Wat geweldig dat het je zo’n goed gevoel geeft! Ik vond de geuren altijd vrij heftig, maar misschien moet ik ze toch weer eens gaan ruiken!

 3. 19 februari 2019 / 12:41

  Ik vind dit zooo’n lekkere geur! ♥ Toevallig heb ik net het Karma-zeepje uit de Some Like It Hot-geschenkverpakking die ik in de Sale scoorde in de badkamer gelegd en wahhh, je ruikt het meteen als je de badkamer binnenkomt. Liefde voor all things patchouli!

  • 10 maart 2019 / 15:42

   Jaa!! Echt zo lekker!! 😀 Ik moet eerlijk zeggen dat ik de Twilight serie net zo lekker vind. Jammer dat daar nog geen parfum van is!

 4. 19 februari 2019 / 07:48

  SIETSE ik vind deze geur ook heeeerlijk. Heb m mee naar bali ook. Hij doet mij denken aan kretek! Jou niet? Heb de solid dus misschien ruikt ie beetje anders. Leuk artikel en snap precies wat je bedoelt met authentieke geur:-)

  Xx

  • 19 februari 2019 / 11:56

   Hahaha ik weet niet wat Kretek is ? Ik heb de solid ook gehad en die ruikt nagenoeg hetzelfde als de spray.

   • 6 juni 2019 / 19:03

    Sigaretjes uit Indonesië met kruidnagel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..