Mijn receptenkaart in samenwerking met TerraSana

Mijn receptenkaart in samenwerking met TerraSana

Dankzij de Proefparade – Food of 2017 kwam ik in aanraking met TerraSana Positive Eating. Ik werd direct verliefd op het merk en brutaal dat ik was, ik mailde ze voor een samenwerking. Niet wetende dat er zoiets moois uit zou komen!

Voor TerraSana maakte ik een recept met producten uit hun assortiment. Dit maakten ze na en als ze ook enthousiast waren, zou er een receptenkaart van gedrukt worden. Enthousiast waren ze! Het is zelfs één van de favorieten begreep ik. Dat vind ik echt zo tof!

Dit zijn de receptkaarten:

Deze receptenkaarten liggen in 400 winkels (onder andere Marqt, EkoPlaza en De Gezondheidswinkel) zodat iedereen straks mijn heerlijke recept kan maken. Kom je ze tegen? Neem dan vooral één mee en probeer het recept.

Als je de kaartjes tegenkomt en/of het recept probeert, tag je me dan in een foto op Instagram?

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 5 mei 2017 / 17:14

  Echt super leuk Sytse!! Iets op trots op te zijn 😀

 2. 4 mei 2017 / 21:30

  Super leuk Sytse!
  Ik ga morgen als een echte fan naar de ekoplaza (als t lukt) en ga ik je spotten en heel hard roepen “heeee dat is mijn broertje” 😉 Haha.
  Liefs !!

 3. 4 mei 2017 / 14:53

  Echt zo’n super gave samenwerking! Lijkt me zo gaaf om je recept door heel Nederland te zien liggen 🙂

 4. 4 mei 2017 / 13:18

  Echt heel tof! Ik denk niet dat ik ze in België zal vinden maar wie weet…

 5. 4 mei 2017 / 10:11

  Echt zooooo leuk deze samenwerking! Ik ben hem helaas niet tegengekomen in onze Ekoplaza ?

 6. 4 mei 2017 / 09:30

  Super gaaf Sytse! Ik ga zeker kijken of ik je receptenkaart kan vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..