Koude Spaanse soepen | TerraSana – Positive Eating

Koude Spaanse soepen | TerraSana – Positive Eating

Onlangs kreeg ik een heerlijk pakketje van TerraSana van de knappe postbode. TerraSana leerde ik kennen op De Proefparade en was direct enthousiast! Vandaag stel ik je voor aan de Spaanse soepen!

Salmorejo de Remolacha

Dit is bij uitstek mijn lievelings! Het is rode bieten soep! Het is een dieprode gazpacho maar dan met rode biet in plaats van paprika! Ik ben dol op de rode bieten dus deze soep is de vloeibare hemel voor mij. Heel handig om mee naar kantoor te nemen zodat je een een verrassende lunch hebt. Dat broodje pindakaas heb je inmiddels wel eens gezien, toch?

Salmorejo Cordobés

Dit is een ontzettend lekkere tomatenpaprikasoep. Houd je niet van koude soep? Deze kun je ook gerust opwarmen in je steelpannetje. Ik vind de soep koud erg lekker. De Salmorejo Cordobés van TerraSana is vol en romig van smaak en is zowel in de zomer als in de winter lekker. Zomers zo uit de fles, in de winter eerst opgewarmd.

Gazpacho Andaluz

Dit is een klassieke, frisse gazpacho. Hiermee scoort TerraSana bij mij ook echt punten. De Gazpacho bevat alleen groenten en is naar het traditionele Spaanse recept gemaakt. De Gazpacho Andaluz van TerraSana is ideaal als voorgerecht of bijgerecht. Maar als lunch zou ik ‘m ook eten. Lekker met een broodje dippen. Wedden dat je daarvan geniet?

De flessen bevatten 500ml soep per fles. Dat zijn voor mij 2 porties. De soepen kun je eenmaal geopend nog 5 dagen in de koelkast bewaren. Zo kun je lekker 2 keer genieten van één fles soep van TerraSana!

Crackers

De crackers die je ziet zijn ook van TerraSana. Ze heten “Pizza Croccantina Rosemary”. Klinkt lekker tropisch! Zelf ben ik niet zo’n fan van rozemarijn omdat het voor mij al gauw overheerst. Maar deze crackers zijn precies goed op smaak gebracht. Je proeft een vleugje rozemarijn waarvan de smaak niet in je mond blijft hangen. Heel handig voor bij de soepen!

Veel producten van TerraSana zijn vegan, dus je kunt je lol op! Wil je weten waar je TerraSana kunt kopen of gewoon wat meer informatie over het uitgebreide assortiment? Klik dan even op onderstaande afbeelding.

Volg:

9 Reacties

 1. 23 maart 2017 / 21:07

  Gazpacho is zo lekker! Wel een verleidelijk idee om dit als lunch te nemen, al blijf ik brood met pindakaas ook altijd heerlijk vinden 🙂
  Lalagè onlangs geplaatst…Liefdesgedichten en bloemlezingenMy Profile

 2. 23 maart 2017 / 09:38

  Wat een toffe schaaltjes! De soep lijkt me super lekker maar ik zou het toch opwarmen haha. Gek is dat, dat je dat zo gewend bent.

  • 3 april 2017 / 21:31

   Haha, ik koop altijd overal maar één van en die geef ik later weer weg.. Deze twee heb ik dus al niet eens meer xD
   Het Groene Broertje onlangs geplaatst…Recept: Vegan springrollsMy Profile

 3. 23 maart 2017 / 09:00

  Oooh doe mij toch maar liever warme… Ik heb het sinds 6 maand geleden nooit meer warm gehad.. Brrr zo koud … Maar mss kan ik ze gewoon opwarmen? 😃 want ze zien er wel lekker uit..
  Iris onlangs geplaatst…Winactie: Portret of yourselfMy Profile