Recept | Raw courgette pesto salade

raw courgette pesto salade

Het is hoog zomer! Love it! Met dit heerlijke weer geniet ik het meest van koude gerechten. Deze Raw courgette pesto salade at ik vorige week in Amsterdam bij Alchemist Garden. Ik smulde er zo van, dat ik mijn eigen variant er op wilde maken! Eet je mee?

Dit heb je nodig voor 4 porties Raw courgette pesto salade:

– Spiraalsnijder
– 2 courgettes uit de koelkast
– 4 eetlepels pesto (ik gebruik de vegan pesto van Terrasana)
– 2 eetlepels pijnboompitten
– 1 rode ui
– 2 eetlepels sesamzaadjes

 

Dit moet je doen voor de Raw courgette pesto salade:

raw courgette pesto saladeHet is belangrijk dat je courgettes een paar uren in de koelkast hebben gelegen zodat ze lekker fris zijn. Was de courgettes en snijd het kopje en het kontje van de courgettes. Maak daarna slierten met de spiraalsnijder. Zet de raw courgette pasta terug in de koelkast. Zo blijft hij namelijk lekker koel! Grijp de rode ui bij de kladden en haal de schil eraf. Snijd haar vervolgens in hele kleine stukjes.

Voeg de rode ui bij de courgette pasta en voeg de pesto toe. Roer het geheel goed door zodat je de pesto goed verdeelt over de courgette pasta. Sprankel een halve eetlepel pijnboompitten over de pesto en voorzie ieder bord van een beetje sesamzaadjes. Geniet van deze heerlijk zomerse raw courgette pesto salade!

ALS JE EEN RECEPT VAN MIJ PROBEERT EN OP INSTAGRAM PLAATST, WIL JE DAN DE HASHTAG #HETGROENEBROERTJE GEBRUIKEN OF MIJ TAGGEN (@HETGROENEBROERTJE)? IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR JOUW CREATIES!

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 10 juli 2018 / 09:31

    Ziet er lekker uit! Ik heb toevallig net een spiraalsnijdertje bij Flying Tiger gekocht. Eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..