Recensie: Raw. Vegan. Not Gross – Laura Miller

Recensie: Raw. Vegan. Not Gross – Laura Miller

Ohh ik houd van deze vrouw! Laura Miller is zo grappig!! Ik vertel je een heleboel over haar en haar (engelstalige) vegan kookboek! Raw. Vegan. Not Gross.

Tastemade

Laura Miller ontdekte ik via Tastemade. Tastemade is een online netwerk met filmpjes over voeding. Ze omschrijven het zelf als volgt: “Tastemade is a video network built for the mobile generation where Tastemakers come together to discover and share their passion for great food and travel.” Ik wist in eerste instantie zelf niet precies wat Tastemade was. Alleen dat Laura Miller er te vinden is en dat ik haar fantastisch vind.

Het kanaal Tastemade vind je op Youtube & Apple TV. Hieronder vind je een playlist van Laura Miller haar eigen kanaal: Raw. Vegan. Not Gross Ze is zo ontzettend grappig, ga vooral een avondje filmpjes kijken en je avond kan niet meer stuk!

Over het boek Raw. Vegan. Not Gross.

In het boek vertelt Laura een heleboel over zichzelf. Wie ze is, waarom ze is zoals ze is, wat ze heeft meegemaakt en vooral ook waarom ze eet zoals ze eet (zoveel mogelijk rauw en altijd veganistisch) en hoe ze zich daarbij voelt. Daarnaast geeft ze handige tips in de omschrijving van bepaalde ingrediënten. Waar je het bijvoorbeeld mee kunt vervangen als je net dat ene ingrediënt niet in huis hebt. Het boek staat vol met relatief simpele veganistische recepten die voornamelijk rauw zijn. Ik heb er nog niet uit ‘gekookt’ omdat ik eerst haar verhaal helemaal wil lezen voordat ik aan het kokkerellen sla. Maar dat gaat zeker wel gebeuren! #Fitgirl ehh, #Fitboy

Het boek kun je bestellen bij Bol.com en kost € 19,95. Je vind het boek hier. (Dat is geen, ik herhaal geen affiliatielink. Nee, echt niet!)

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 22 februari 2017 / 17:31

  Ik vind haar ZO cool. Toen ik net geïnteresseerd was in vegan eten keek ik echt al haar filmpjes. Ze is zoo grappig. Ik was haar eigenlijk een beetje vergeten *schaam* maar ik ga snel kijken. Wat super tof dat ze ook een kookboek heeft! En waarom gebruik je geen affiliatelink? Of is dat een brutale vraag? 🙂

  • 22 februari 2017 / 17:35

   Hahaha eerlijk? Omdat het inloggen bij Bol niet lukte. xD En het is woensdag, mijn luie dag. 😉

   Ik vind haar dus ook echt fenomenaal. Als ik down ben, schiet ik door haar altijd weer in een lach xD

 2. Marielouise
  22 februari 2017 / 15:38

  Heb net 3 andere boeken gekocht, ja drie, echt waar.
  Forks over knives kookboek, kookboek van Jane Esselstyn en van Rip Esselstyn het Engine2 diet. Vooral de boeken van de Esselstyn’s vind ik zeer interessant. Dirk over knives overigens ook hoor, maar persoonlijk hou ik van die gezonde,plantenetende familie Esselstyn.

  • Marielouise
   22 februari 2017 / 15:40

   Haha, auto aanvulling maakt er weer iets geks van Dirk=Forks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..