Recept | Groene juice om te stralen

Recept | Groene juice om te stralen

Deze groene juice heeft pit en is supergoed voor je huid! Deze groene juice bevat zoveel bladgroen, je kan het bijna een vloeibare salade noemen!

Dit heb je nodig voor 1000ML van deze groene juice:

– 200 gram spinazie
– 200 gram romainsla
– 1 peer
– 2 komkommers
– 1 citroen
– 3 cm verse gemberwortel zonder schil
– Slowjuicer

Dit moet je doen: 

Ontdoe al je groente en fruit van het plastic en was je groente en fruit goed. Afhankelijk van je juicer snijd je de groente in stukken en juice alles één voor één. De bladgroente doe je als eerste. Daarvan blijven namelijk veel restjes hangen en als je na de bladgroente de rest doet, neemt bijvoorbeeld de komkommer, de kleine stukjes spinazie/romainsla mee door de juicer. Deze groene juice drink je het lekkerst gekoeld of met ijsblokjes. Enjoy!

PS Deze juice zit vol met vitamine K en vitamine K is nodig voor een goede bloedstolling. Ook zou vitamine K goed zijn voor (het aanmaken van) sterke botten. Ik neem er nog eentje 😉

ALS JE EEN RECEPT VAN MIJ PROBEERT EN OP INSTAGRAM PLAATST, WIL JE DAN DE HASHTAG #HETGROENEBROERTJE GEBRUIKEN OF MIJ TAGGEN (@HETGROENEBROERTJE)? IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR JOUW RESULTATEN!

 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Astrid
  31 oktober 2018 / 21:24

  Ik ga hem nù maken! Stond al een tijdje in mijn opgeslagen recepten, heb de hele dag al koppijn dus misschien gaat dit me een boost geven!

 2. Ann
  11 januari 2018 / 09:48

  Ziet er heerlijk uit! Ze zeggen dat een groene juices ook veel chlorofyl bevat. Ik sta op het punt een juicer te kopen maar twijfel of ik hem veel ga gebruiken. Een blender heb ik al wel.
  Kun jij misschien tips geven over welke juicer te kopen?

  • 18 september 2018 / 11:25

   Hoi Ann, misschien heb je al een juicer gekocht inmiddels? Ik heb er 1,5 jaar geleden een gekocht (de Sana Omega) en ik gebruik hem vrijwel dagelijks. Bij slowjuicen behoud je meer dan bij blenden de goede voedingsstoffen omdat er geen warmte ontstaat. Deze juicer is heel goed schoon te maken (gewoon meteen na gebruik alle onderdelen afspoelen) en alleen een heel klein stukje filter moet je even met een borsteltjes schoonmaken maar dat gaat heel snel. Ik heb geen vaatwasser. Ik heb gemerkt dat het schoonmaken de grootste irritatie opleverde en dus ook het niet gebruiken (bij mijn vorige sapcentrifuge). Nu is dat dus geen probleem meer. groetjes, Astrid

 3. 11 januari 2018 / 09:38

  Ik maak al héél lang dezelfde smoothie in de ochtend, misschien moet ik dit eens proberen ter afwisseling 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..