Boekrecensie | Eet win-win – Janneke van der Meulen

Boekrecensie | Eet win-win – Janneke van der Meulen

Janneke van der Meulen heeft haar kennis als topsporter echt op orde. Dat straalt Eet win-win ook uit. Ik heb Janneke ontmoet tijdens een van haar lezingen en ik was meteen helemaal hotel de botel. Ik was zo onder de indruk, dat ik direct na de lezing haar boek kocht én liet signeren!
Over Janneke

Janneke is een super zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en daar dan ook voor de volle 100% voor gaat. Ze heeft een prachtig lichaam en sport op enorm hoog niveau. Gezond eten is moeilijk geworden en Janneke vindt dat je dan weer terug moet naar de basis. Daarom legt ze stap voor stap uit hoe gezond eten in elkaar steekt. Janneke roeide vijf jaar lang in het Nederlandse roeiteam en behaalde meerdere (internationale)successen. Ze traint twee keer per dag en eet pure, biologische voeding die je echt voedt en niet alleen vult. Een echte powervrouw die exact weet waar ze mee bezig is!

Eet win-win

Zoals ik al zei, Janneke neemt je in Eet win-win mee terug naar de basis. Er staan een bepaald aantal basisprincipes genoteerd waarvan je weet, als je voeding daaraan voldoet, het goed en gezond voor je is. Ook is er een top vijf van (plantaardige)producten die je dagelijks dient te nuttigen. Dit is het eerste boek dat ik vond waarin alle stellingen en feiten, wetenschappelijk worden onderbouwd. De onderzoeken in Eet win-win kun je allemaal zelf teruglezen. De meta-analyses maken veel duidelijk. En weet je wat het fijne is? Je hoeft dat allemaal niet uit te pluizen of na te zoeken! Dat heeft Janneke van de Meulen al voor je gedaan! Naast alle uitleg over gezond eten, vind je in Eet win-win ook nog heerlijke recepten. Verschillende recepten voor spreads, no-milkshakes, maaltijden, smoothies en Janneke van der Meulen vertelt je ook nog eens hoe je op een Eet win-win manier boodschappen kan doen. Effe serieus, dit boek, dit is echt win-win!

Kende jij Janneke van der Meulen of haar boek Eet win-win al? Of heb je misschien ‘supersnel herstel’ (ook van Janneke’s hands) gelezen?

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. Sandra (Rosa)
  9 juli 2021 / 13:34

  Dit vind ik een superboek! Ik heb destijds zelfs een doos vol besteld en bij haar vader (toen ik ze ophaalde) aan de keukentafel zitten kletsen, die uiteraard vol trots over zijn dochter sprak. Een aantal heb ik weggegeven , eentje op werk en sportschool gelegd als inkijkexemplaar, een aantal doorverkocht (voor dezelfde prijs, alles voor het goede doel) en nog 2 exemplaren liggen.
  De cover vind ik minder, dat zou wel kunnen afschrikken, dat het lijkt alsof het voor sporters met afgetrainde lijven is, maar ‘ don’t judge a book by it’s cover’ . Janneke heeft met bijna 400 wetenschappelijke alles onderbouwd. Kun je nagaan hoeveel artikelen ze heeft moeten doorspitten. Over wetenschappelijke artikelen gesproken, ik ben fan van dr. Michael D Greger die alle onderzoeken leest en kaf van koren scheid. We weten allemaal dat door de melkindustrie gefinancieerde onderzoeken niet heel betrouwbaar zijn:-)

  • Hannah
   17 maart 2022 / 13:18

   Hoi Sandra Rosa

   Ik ben heel benieuwd of jij nog een exemplaar van eet win win hebt liggen en aan mij zou willen doorverkopen:)?
   Ik hoor het graag!

   Groetjes,
   Hannah

  • Weijmer
   5 juni 2022 / 10:22

   Ik zou zo graag dit boek kopen, hebben jullie nog een exemplaar?
   Alvast heel erg bedankt!
   Groetjes Judith

   • 24 augustus 2022 / 14:58

    Hi, dit is enkel een blog. Geen webshop. Helaas kan ik je niet aan een exemplaar helpen..

 2. AnnaB
  16 januari 2018 / 10:17

  Ik eet graag gezond,en kook zonder pakjes en zakjes Ik ben erg benieuwd naar dit boek,en de basisprincipes die er in staan

 3. 15 januari 2018 / 22:50

  Oeh! Dit boek klinkt als iets dat ik wel kan gebruiken. Ik ben een beetje zoekende in een gezond mealplan, zodat ik niet zoveel suiker meer neem maar ook niet teveel soja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..